Hét eventboek nu ook in ePub formaat

Hét eventboek nu ook in ePub formaat

Voortaan kun je het meest verkochte eventboek ook op je e-reader lezen. Het nieuwe boek van Kevin Van der Straeten, dat sinds begin dit jaar op de markt is, scoort meteen ook een tweededruk.

 

EVENTPLANNER is Kevins derde boek. Na zijn eerste twee bestsellers, die overigens ook verschillende herdrukken kenden wegens groot succes, krijgt EVENTPLANNER al na enkele maanden zijn eerste herdruk.

 

“In mijn derde boek ga ik een stap verder dan in de eerste twee. EVENTS en EVENTS2focusten vooral op de pure organisatorische stappen en checklists. In EVENTPLANNER komt er een laag bij die je evenementen echt een niveau hoger kunnen tillen. Storystelling-technieken uit Hollywood, ‘agile’ projectmanagement-technieken uit Silicon Valley, Googles marketingstrategie en growth hacking, het zijn maar enkele voorbeelden van technieken die je event naar een next level katapulteren. Het derde boek is dus een must-have voor elke gepassioneerde eventplanner,” vertelt Kevin.

 

 

Nu ook in ePub

Ook voor digitale lezers is er goed nieuws. Naast de PDF kun je voortaan het boek EVENTPLANNER ook in ePub formaat bestellen voor je e-reader.

 

 Bestel nu!

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

INKART zet in op de zomer!

INKART zet in op de zomer!

Vitaliteit in deze tijd! Hoe dan?

Vitaliteit in deze tijd! Hoe dan?

'Cheers' met budgetvriendelijke Apéroboxen

'Cheers' met budgetvriendelijke Apéroboxen

Advertenties