Een duurzaam event? Zo organiseer je het

Een duurzaam event? Zo organiseer je het

Je organiseert een evenement en je ambitie is om dat zo duurzaam mogelijk te doen? Deze superhandige tools helpen je. En ze zijn bovendien helemaal gratis.

 

Met de Mobiwijzer van de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) kan je rond mobiliteit aan de slag gaan. Deze tool helpt je de juiste keuzes te maken over de mobiliteit rond jouw evenement om zo een vlotte bereikbaarheid te garanderen. Je krijgt bovendien praktische tips en advies op maat.
 

De GroeneVentscan van de OVAM (Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij) geeft je inzicht in de afval- en milieudruk van jouw evenement. Ook hier krijgt je tips om jouw event te vergroenen en tegelijkertijd te besparen op je uitgaven. Met één klik stel je je vervolgens kandidaat voor de GroeneVent Award! Een jury houdt rekening met je scores in de tool, je inspanningen en die van je bezoekers. De winnaar in de categorie klein evenement (500 tot 3000 bezoekers) krijgt € 1000 euro. Het groenste middelgroot (3000 tot 15.000 bezoekers) en groot evenement (meer dan 15.000 bezoekers) winnen respectievelijk € 3000 en € 6000. Daarnaast mag je rekenen op de nodige communicatiematerialen én persaandacht.

 

GroeneVent Award 2018

Wie weet ben jij volgend jaar wel de gelukkige die deze felbegeerde award mee naar huis mag nemen! Ontdek de winnaars van vorige editie en doe inspiratie op.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kinepolis Brussel
HoHo Hoor je wat ik zeg?
Kinepolis Brussel|26 November 2020

Op zoek naar het ideale relatiegeschenk voor jouw medewerkers of klanten? Dan moet je eens heel goed luisteren.


Vond jij 2020 ook zo'n hoho-hopeloos jaar? Dat kan niet anders. Alleen al daarom verdient iedereen, van je medewerkers tot je klanten, een geweldig eindejaarsgeschenk. Wil je weten wat het is? Dan moet je eens heel goed luisteren. Elke week spreekt onze Kerstman - mét ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures