Door snelle treinverbinding met Antwerpen en Brussel is Chassé Theater in Breda nu nog dichterbij

Door snelle treinverbinding met Antwerpen en Brussel is Chassé Theater in Breda nu nog dichterbij

Chassé Theater in Breda is het grootste theater van Zuid-Nederland, een unieke en multifunctionele locatie voor jouw evenementen en meetings. Het theater ligt prachtig in het centrum van Breda en is goed bereikbaar met de trein en de auto.
 

Het oogverblindende gebouw met het golvende dak is iconisch voor de stad. Het huisvest drie zalen. De Jupilerzaal heeft 1.430 stoelen en een vaste stoelopstelling. De Koninklijke Drukkerij Em de Jongzaal (665 stoelen) en de MK2zaal (212 stoelen) beschikken over een inrolbare tribune waarmee respectievelijk ruimtes van 300m2 en 750m2 gecreëerd worden.


Daarnaast heeft Chassé Theater verschillende kleinere ruimtes die geschikt zijn voor subsessies en workshops. Maar ook de drie cinemazalen, zeven foyers, twee restaurants, een Artiestencafé en een dansstudio maken een bijzonder creatieve invulling van jouw evenement mogelijk.

 

 

Breda, op minder dan 40 minuten van Antwerpen én Rotterdam

Je geraakt vlot met de wagen tot in Breda want dichtbij het theater liggen de snelwegen A16, A27 en A58. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de locatie. De parkeergarages Chassé Parking en Het Turfschip en de parkeervelden Chasseveld en Beyerd/Vlaszak liggen op loopafstand.

 

Het openbaar vervoer vormt ook een aantrekkelijke optie om naar Breda te reizen. Een mooie wandeling doorheen het sfeervolle Valkenbergpark brengt je in 10 minuten van het centraal station tot in het theater. Sinds 9 april 2018 ligt Breda Centraal trouwens op de route van de hogesnelheidslijn waardoor bezoekers uit België er nog vlotter geraken!Professionele eventlocatie

Een evenement organiseren in Chassé Theater betekent samenwerken met professionals! Je aanspreekpunt zorgt voor een efficiënte begeleiding, voor, tijdens en na het evenement, samen met een enthousiast, servicegericht en bevlogen team. Je mag rekenen op excellente (technische) faciliteiten zowel voor als achter de schermen. En indien nodig regelt het theater ook een soepele samenwerking met gespecialiseerde partners uit de evenementenbranche.

www.chasse.nl/zakelijk
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Kruid je event af met een vleugje wetenschap

Kruid je event af met een vleugje wetenschap

Push To Talk en MediaMixer fuseren

Push To Talk en MediaMixer fuseren

Maak je kerstevent onvergetelijk met de Christmas Game van The Box Company

Maak je kerstevent onvergetelijk met de Christmas Game van The Box Company

Advertenties