Chassé Theater

Chassé Theater

  • Claudius Prinsenlaan 8, 4811 DK Breda, Nederland

Hoogwaardige A-locatie in het hart van de Benelux

Als grootste en meest diverse theater van Zuid-Nederland bieden wij een unieke, multifunctionele locatie voor uw evenementen en meetings. Prachtig gelegen in het centrum van Breda, goed bereikbaar, meer dan voldoende parkeergelegenheid.

Ons oogverblindende gebouw met drie theater- en filmzalen is met haar golvende dak iconisch voor de stad Breda en biedt jaarlijks onderdak aan vele congressen, productpresentaties, meetings, feesten en publiekevenementen. 

Onze grootste Jupilerzaal beschikt over 1.430 stoelen op vaste tribune. Daarnaast beschikken de Koninklijke Drukkerij Em de Jongzaal (665 stoelen) en de MK2zaal (212 stoelen) over een inrolbare tribune waarmee respectievelijk zalen van 300m2 en 750m2 gecreëerd kunnen worden.

Wat u ook organiseert, dit is wat u van ons mag verwachten: 

  • één aanspreekpunt in voorbereiding, uitvoer en na afloop, 
  • professionele begeleiding vóór en tijdens uw evenement, 
  • een enthousiast, servicegericht en bevlogen team, 
  • grenzeloze creativiteit in een theatrale wereld, 
  • excellente faciliteiten zowel voor, als achter de schermen, 
  • soepele samenwerking met gespecialiseerde partners in de evenementenbranche. 

Op een steenworp afstand van Rotterdam en Antwerpen
Omgeven door de snelwegen A16, A27 en A58 is het Chassé Theater zeer goed bereikbaar. Met de auto bent u in nog geen 40 minuten vanuit Rotterdam en Antwerpen bij het Chassé Theater. 

Ook met het openbaar vervoer is het Chassé Theater perfect bereikbaar. Het centraal station ligt slechts een mooie wandeling van 10 minuten door het sfeervolle Valkenbergpark bij ons vandaan en er bevind zich een bushalte voor de deur. Vanaf 9 april 2018 ligt Breda Centraal op de route van de hogesnelheidslijn.

Het theater bevind zich aan de rand van het centrum waardoor de stad en de diverse hotels makkelijk bereikbaar zijn.

 

 

Ruime parkeergelegenheid
Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het Chassé Theater. Zo vind u op loopafstand parkeergarages Chassé Parking en Het Turfschip en parkeervelden Chassé Veld en Beyerd/Vlaszak. Alle parkeergelegenheid rondom in in beheer van de Gemeente Breda, tarieven zijn overal €2 per uur met een maximum van €10 per 24 uur.

 

Beschrijving zalen

De zalen van het Chassé Theater zijn uitgerust met mooie technische faciliteiten waarmee wij naast standaard congresmogelijkheden ook afwijkende congresopstellingen kunnen verzorgen. Ons magazijn beschikt over een uitgebreid aanbod technische materialen. Heeft uw wensen die wij niet met eigen materialen kunnen vervullen dan werken wij samen met de technische partijen van uw voorkeur. 

Naast drie grote (plenaire) theaterzalen hebben wij een ruim aanbod kleinere ruimtes die zeer geschikt zijn voor subsessies en workshops. Drie cinemazalen (117, 68 en 118 stoelen), zeven foyers, twee restaurants een Artiestencafé, Dansstudio en diverse kleedkamers.

Reviews over Chassé Theater

Er zijn (nog) geen reviews over Chassé Theater. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Chassé Theater

Wifi
gratis 
Aantal personen
50 - 4000 
Bereikbaarheid
auto 
openbaar vervoer 
parking - betalend 
Omgeving
vlakbij snelweg 
stad (centrum) 
Catering locatie
vrij van catering 
eigen catering locatie 
vaste cateraar(s) 
Faciliteiten
airco 
blackbox 
geluidsinstallatie 
projectie