Chassé Theater Breda richt zich op Belgische markt

Chassé Theater Breda richt zich op Belgische markt

Steeds vaker krijgt het Chassé Theater in Breda aanvragen van Belgische bedrijven en evenementenbureaus. Aanvragen voor zakelijke bijeenkomsten als congressen, productpresentaties of feestelijke ontvangsten voor relaties.

 

Breda is voor veel bedrijven een goede uitvalsbasis die zowel voor de Nederlandse als de Belgische gast goed te berijden en te bereiken is. Sinds afgelopen zomer rijdt de Intercity Direct in 33 minuten over het HSL-spoor van Breda rechtstreeks naar Antwerpen en met de auto is het vanuit Rotterdam en Antwerpen nog geen 40 minuten naar het theater. Het grote theater ligt aan de rand van het centrum van Breda, waar ook veel hotels zijn gevestigd. Fijn als je een meerdaags evenement organiseert.

 

De relatie met België en Breda is sowieso een gelukkige. De stad wordt op nationale Belgische feestdagen overspoeld door vele Belgische gasten die in de stad genieten van het winkelen, een terrasje pakken op de Grote Markt en hier uitgaan. De Belgische Marnick Vandebroek kan er over meepraten:

 

 

Organiseer je ook wel eens een zakelijk evenement waarbij je Belgische en Nederlandse gasten verwacht, dan is het Chassé Theater een goede keuze. Met drie theaterzalen (met een capaciteit van 212, 650 en 1430 stoelen en drie cinemazalen) is er altijd wel plek voor de meest gevarieerde opstelling. Van enkele zalen is de tribune in te schuiven waardoor het theater blackboxen vol technische snufjes kan verzorgen van 300 en 750 m2.

 

Het theater is gewend aan het werken met grote gezelschappen en met complexe draaiboeken waardoor het evenemententeam zeer open staat voor de meest uiteenlopende ideeën.

www.chasse.nl/zakelijk
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties