Het is gebeurd. Onze nieuwe search staat live!

Het is gebeurd. Onze nieuwe search staat live!

"De beste zoekmachine voor eventlocaties en -leveranciers zijn", dat is al jaren onze ambitie. Daarom rollen we elke 3 weken updates uit die onze algoritmes beter maken. De update van vandaag gaat nog een stuk verder!

 

Tijd dus om over deze release een blogpost te schrijven. Deze keer gaat het niet over een integratie met vergaderhamers, Green Keys of een super speed boost. We hebben het over een strak nieuw design en kickass usability. Helemaal gebaseerd op jullie feedback.

 

Dat betekent mooiere foto's in de zoekresultaten, een snellere interface en reviewscores die duidelijker vermeld staan. Ook krijg je een betere gebruikservaring op mobiel. Hebben we de eindmeet al gehaald? Nee, ook de komende tijd ontvangen we graag jullie feedback zodat we onze searchengine kunnen blijven verbeteren. Heb je tips of ideeën? Laat ze zeker weten!

 

Een voorbeeldsearch: eventlocatie, catering, tent huren, …

 

 

Mooie foto's graag

Onze nieuwe search staat of valt met mooie foto’s die eventlocaties en -leveranciers op hun profiel opladen. Het vergt best wat tijd en volharding om de meer dan 6.000 eventbedrijven op ons platform aan het uploaden te krijgen. Zie je eventbedrijven die je kent wiens foto’s ontbreken? Help ons ze even te porren.

 

 

Nog nieuwigheden in de pipeline

Je zult ondertussen wel doorhebben dat we na onze nieuwe homepage, gepimpte bedrijfsprofielen en nu de zoekmachine, heel ons platform onder handen nemen. Zo hebben onze adverteerders net een nieuw dashboard gekregen en pakken we de rest van hun accountpagina’s in de komende weken aan. Later dit jaar zullen ook onze artikels een nieuwe look krijgen.

 

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

reBoot Kombuis
We hebben u gemist!
reBoot Kombuis|
04 May 2021

Op 8 mei stoffen we onze kookpotten af en mogen we u eindelijk weer ontvangen op ons scheepsdek voor een spannend Noordzeemenu. Een bijzondere beleving op vrijdag/zaterdagavond met je partner of vrienden, maar ook als schitterende afsluiter van een zakelijke vergadering op ons schip.


Uiteraard is uw gezondheid onze prioriteit, waarbij de huidige COVID voorschriften voor ons slechts een minimum ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Een succesvol online of hybride event? Check Jaarbeurs Studios

Een succesvol online of hybride event? Check Jaarbeurs Studios

Wanneer ontgoocheling gewoonte wordt

Wanneer ontgoocheling gewoonte wordt

32 miljoen euro voor hypermodern congrescentrum in Hasselt

32 miljoen euro voor hypermodern congrescentrum in Hasselt

Advertenties