Met meer usability en 4K pimpen we het bedrijfsprofiel van 6.000 eventbedrijven

Met meer usability en 4K pimpen we het bedrijfsprofiel van 6.000 eventbedrijven

eventplanner.be /.nl rolt in de komende weken een grondige make-over uit van de meer dan 6.000 profielen op haar website van eventlocaties en -bedrijven. Ze komen niet alleen in een nieuw kleedje te zitten, maar krijgen meer 'power' en krachtigere 'tools'.

 

Met de nieuwe generatie bedrijfsprofielen ga je nog sneller de meest geschikte locaties en leveranciers voor je evenementen vinden. Het design van de pagina's is niet alleen strakker, maar we hebben vooral de gebruiksvriendelijkheid stevig onder handen genomen. Dit is wat er veranderd:

 • Meer foto's en in 4K
  Je zal bij steeds meer eventbedrijven in onze search engine foto's terugvinden. Een beeld zegt immers meer dan 1.000 woorden. Al die foto’s zullen we ook in 4K resolutie aanbieden zodat ze ook op de nieuwste schermen haarscherp blijven.
   
 • Meer achtergrondinformatie
  We lanceerden recent nog de vergunning-checker voor eventlocaties, daar komt nog andere relevante data bij. Zo duiden we aan welke eventbedrijven het 'eventplanner.be /.nl Certificate of Excellence' behaalden en gaan we met verschillende vakverenigingen samenwerken zodat jij meteen kan checken bij welke vakorganisaties een leverancier aangesloten is.
   
 • Reviews als de referentie in de eventsector
  Reviews worden onmisbaar bij het selecteren van eventleveranciers. We integreren ze dan ook centraal op de bedrijfsprofielen. Schrijf jij nog geen reviews? Blijf dan niet achterop hinken en maak er werk van. Je zal verbaasd zijn welke impact dit heeft voor jou en de hele sector. Wordt in geen tijd onderdeel van een hechte community van organisatoren en betrouwbare eventleveranciers.
   
 • Bookingsmodule, een game changer
  Ook onze bookingsmodule, waarmee je in enkele klikken onmiddellijk de beschikbaarheid en prijzen van eventlocaties, cateraars, dj's, ... kan checken komt prominenter op de pagina's. Deze functionaliteit is nog in beta en enkel beschikbaar bij een beperkt aantal leveranciers.

 

'The proof of the pudding is in the eating'

Deze eventbedrijven zijn er al volledig voor gegaan en hebben geen seconde getwijfeld om over te schakelen naar de nieuwe generatie bedrijfsprofielen:

En... heb je zelf een vermelding op eventplanner.be /.nl en ben je overtuigd door het verbluffend resultaat? Aarzel niet langer en schakel zo snel mogelijk over. Houd je mailbox in de gaten! We mailen je binnenkort de instructies of check ze in onze FAQ. Heb je nog geen vermelding en wil je jouw eventlocatie of -bedrijf laten opnemen? Ontdek de advertentiemogelijkheden.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures