Horror: Truss-constructie stort in, DJ komt om

Horror: Truss-constructie stort in, DJ komt om

Voor de ogen van honderden festivalgangers voltrok zich op het Atmosphere Festival in het Braziliaanse Esteio een ware nachtmerrie. De hevige wind die over het festivalterrein blies, verwoestte ook de truss-constructie boven het podium.

 

Het was een van de festivalgangers die beelden van het dramatische ongeval op Facebook postte. Op dat moment was nog niet duidelijk wat er juist met de dj gebeurd was. Door de wind was de metalen truss-constructie die boven het podium hing, naar beneden gekomen. Daarbij liep dj Kaleb Freitas die op dat moment aan het draaien was, zware verwondingen op.

 

 

De man werd in allerijl naar het ziekenhuis gevoerd, maar daar overleed hij aan zijn verwondingen. Ondertussen is er een onderzoek ingesteld dat moet nagaan hoe en waarom de metalen constructie ingestort is. De organisatie wijt het aan de hevige wind, hagel en regen die het festivalterrein teisterden. De brandweer bevestigde ondertussen dat de organisatie over alle nodige documenten beschikt.

 

Op het moment van het ongeval zouden zo'n 5.000 mensen aanwezig zijn geweest op het festival. Het instorten van het podium in combinatie met de extreme weersomstandigheden deed paniek ontstaan waarbij nog een aantal mensen gewond raakten.

Bron: Niuewsblad 19/12 via License2Publish

Halito!
Pimp je webinar
Halito!|27 November 2020

Ga voor nog meer beleving en pimp je webinar met eigen opnamestudio, een muzikaal intermezzo, een lachsessie, of ... De mogelijkheden bij Webinarbox zijn eindeloos!


Mag het nog meer zijn? Een volledige totaalbeleving voor, tijdens en na jouw online of hybride event? Laat je inspireren door onze extra's om je webinar te pimpen tot totaalbeleving. Daag ons uit met je specifieke vraag en we ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures