Wie wordt 'beste eventbedrijf' van 2019?

Wie wordt 'beste eventbedrijf' van 2019?

Welke eventleverancier of -locatie werkt tot op het tandvlees, wie gaat door tot in de vroege uurtjes voor het perfecte event of welk eventbedrijf draait zich in duizend bochten om de stoutste dromen te overtreffen? Je hoort ons al komen: het is weer tijd om je kandidaat te stellen voor het 'eventplanner.be Certificate of Excellence'.

 

Voel jij je aangesproken als eventbedrijf? Twijfel dan geen seconde en neem deel als kandidaat voor een 'eventplanner.be Certificate of Excellence'. Ken je een leverancier of een venue die jouw reddende engel was of de kers werd op jouw spreekwoordelijke taart? Schrijf dan meteen een review om hem te helpen bij 'The best of the best' in onze sector te horen.

 

 

Waarom het 'eventplanner.be Certificate of Excellence'?

Er zijn in onze sector heel wat bedrijven actief die echte meesters zijn in hun vak en toch nooit op een podium staan. Om hen in de bloemetjes te zetten besloten we in 2016 van start te gaan met het 'eventplanner.be Certificate of Excellence' en het was meteen een schot in de roos.

 

"We belonen de meest gewaardeerde eventbedrijven met een officieel 'Certificate of Excellence' op basis van ons uniek en veilig review systeem. Alle eventbedrijven op onze website, bijna 8.000, komen in aanmerking voor de certificaten. En als de gebruikers van de grootste eventcommunity een eventlocatie of -bedrijf aanduiden als een superieure partner, dan is dat een wapenfeit dat andere opdrachtgevers niet zomaar kunnen negeren", verduidelijkt Kevin Van der Straeten, managing director van eventplanner.be /.nl.

 

 

Wat levert het eventbedrijven op? En hoe krijg ik dat certificaat op mijn muur?

Simpel, aandacht. Veel aandacht! Naast dat je bewierrookt wordt met lof en roem door de grootste eventcommunity van de Benelux, katapulteert het certificaat je in één klap tot de top van de evenementenbrache. En zoals je weet worden de bonussen, in dit geval extra leads, in het koppeleton uitgedeeld. Het is dus niet alleen een beloning voor je harde werk, het is vooral een extra reden waarom organisatoren voor jou als leverancier moeten kiezen.

 

Om het certificaat in de wacht te slepen, moet je voor eind september minstens 10 reviews (waarvan tenminste 5 in de afgelopen 12 maanden) in de wacht slepen op je bedrijfspagina. Jouw klanten bepalen dus wie zo'n certificaat verdient. Wanneer je gemiddelde score meer dan 90% bedraagt, mag je dit gegeerd certificaat op je 'trophy wall' hangen. De voorwaarden lees je hier nog eens na. Maak gebruik van de gepersonaliseerde review poster en de review widget. Maar de beste manier om reviews te scoren is door het persoonlijk te vragen aan tevreden klanten.

 

 

Hoe kan ik als opdrachtgever mijn eventleveranciers helpen?

Ben je organisator en wil jij je eventleveranciers aan het 'eventplanner.be Certificate of Excellence' helpen, schrijf dan een wervende review. Je krijgt hiervoor zelf ook een beloning: 50 punten per review en met 1.000 punten krijg je een jaar lang een gratis .PRO membership.

 

 

Ontdek de 34 winnaars van het 'eventplanner.be /.nl Certificates of Excellence 2018'

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Ibis Styles Zeebrugge
Boek uw veilig vergadermoment of seminarie bij ibis Styles Zeebrugge!
Ibis Styles Zeebrugge|
12 April 2021

Ibis Styles Zeebrugge biedt bedrijven een veilig alternatief waar vergaderingen en seminaries kunnen plaatsvinden in bedrijfsbubbels tot 35 personen. Omdat wij ons strikt aan de richtlijnen houden hebben wij de ruimtes aangepast en de hygiënische maatregelen bijgewerkt. Denk bijvoorbeeld aan alcoholgel dispensers, gemarkeerde looproutes, voldoende schoonmaak momenten in de openbare ruimtes en voldoende afstand. Kortom, bij ons zit iedereen veilig! 😷

 

De ruime en moderne vergaderzalen ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

'Cheers' met budgetvriendelijke Apéroboxen

'Cheers' met budgetvriendelijke Apéroboxen

Horeca apparatuur verhuurbedrijf Servé onder de virtuele hamer

Horeca apparatuur verhuurbedrijf Servé onder de virtuele hamer

Fonkelnieuwe MICE brochure voor het Domein van de Grotten van Han

Fonkelnieuwe MICE brochure voor het Domein van de Grotten van Han

Advertenties