Geen rem op creativiteit evenementen

Geen rem op creativiteit evenementen

AED Studios in Lint staat in 2017 volop in de belangstelling. Niet alleen starten er op 8 mei de opnames van de internationale filmproductie 'Kursk' waarin onder andere oscar winnaar Colin Firth, Léa Seydoux en Matthias Schoenaerts zullen meedraaien, ook voor corporate events draait het multimedia complex op volle toeren.

 

Glenn Roggeman, CEO van de AED group, is tevreden dat de volledige verbouwing en renovatie van de meer dan 7 hectaren grote site na drie jaar is afgerond. "Begin dit jaar zijn we kunnen starten met de 2e fase van ons masterplan. Onze commerciële ploeg is ondertussen goed ingewerkt en voor alle corporate aangelegenheden is het onze collega Sofie Houtmeyers die het aanspreekpunt is voor de organisatie van de meest uiteenlopende evenementen. We hebben de grootste diversiteit kunnen ontdekken in de 200 evenementen die we tot op vandaag hebben mogen ontvangen."

 

Er zijn in totaal meer dan 25 multifunctionele zalen en studio's bij AED in Lint, en dat zorgt ervoor dat een organisator of event agency de ambities bij het uitwerken van een event niet moet beperken. Voor de corporate event wereld zijn er een aantal studio's en ruimtes kant-en-klaar ingericht: meetingrooms, trainingslokalen, een auditorium met breakout ruimtes, een event- en concertzaal, een party hall met aparte VIP-ruimte, de multiflexibele Studio Six studio, de exclusieve AED Cinema Room en de Barco Virtual World met 360° beeldprojectie. Daarbij komen ook nog 9 blackbox studio's bij van 45m2 tot 3000m2, waarvan Studio 12 die 24 meter hoog is en over een waterbassin van 25m x 35m beschikt. Alle studio’s zijn voorzien van moderne elektriciteitsvoorzieningen en zijn logistiek perfect toegankelijk voor op- en afbouw.

 

Om de ecologische footprint van een bedrijfsevenement te kunnen beperken, heeft AED Studios onder andere geïnvesteerd in een groot gamma on-site event meubilair, een elektrisch machinepark en technische plafonds in de meeste studio's. Elke lamp bij AED is LED en de energie wordt geleverd door 10.000 zonnepanelen. Op deze manier wordt uw bedrijfsevenement dus een stuk milieuvriendelijker.

 

Of het nu gaat over een meeting of congres, bedrijfsfeest, product presentatie, sales kick-off, teambuilding, press event, live event experience, concert of vakbeurs: AED Studios biedt een gepaste ruimte voor events tot 2000 personen. "You create, We locate."

www.aedstudios.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Sluit jij vanavond aan? eventplanner.live

Sluit jij vanavond aan? eventplanner.live

Horeca apparatuur verhuurbedrijf Servé onder de virtuele hamer

Horeca apparatuur verhuurbedrijf Servé onder de virtuele hamer

Binnenkort trouwen? Feestzalen stilaan volzet in 2022

Binnenkort trouwen? Feestzalen stilaan volzet in 2022

Advertenties