VideoCrew brengt mooie events in beeldVideoCrew brengt mooie events in beeld

VideoCrew vierde eerder dit jaar haar vijfjarig bestaan. Ondertussen zaten de video professionals niet stil en zetten ze in op grotere projecten en langdurige klantenrelaties.

 

Zo maakt VideoCrew sinds kort deel uit van de pool audiovisuele leveranciers van Stad Antwerpen en mochten ze het grote Orange-Launch event in beeld brengen in samenwerking met Balthazar Events. Het kersverse Orange nodigde daarvoor 5.000 mensen uit op de Heizel in Brussel en trapte samen met hen en artiesten als Hooverphonic de 'launch' in gang. 


Op 4 juni mocht het productiehuis in een goed gevuld Vorst Nationaal de aftermovie maken van het Internationaal Taal en Cultuur Festival, Colors of the World. Artiesten als Ozark Henry stonden er samen met een internationaal pop-up jongerenkoor op het podium om prominenten als Premier Michel te verbazen met hun performances. In een ander, even plezierig, soort entertainment deed de Sinksenfoor beroep op VideoCrew om hun bioscoop-commercial te draaien, deze was te zien in de Vlaamse cinemazalen. 

 

Voor het 4de jaar op rij verzorgde VideoCrew de multicamproductie voor de openingsceremonie van de Special Olympics Belgium in La Louviere en voor het 6de jaar een week lang die voor de proclamaties van de Karel de Grote Hogeschool in de Waagnatie.


Tot slot ging de filmcrew op stap, met de camera in de hand, tijdens de impressionante Tall Ships Races voor het maken van de officiële aftermovie. Majestueuze zeilschepen die voorbij varen, schippers die zwaaien naar de kinderen aan de rand van het dok, de sfeer is onbeschrijfelijk, maar met de aftermovie komt het hele event opnieuw tot leven. Deze en alle andere video's van de hand van VideoCrew kan je bekijken op de vernieuwde website.


www.videocrew.be

advertorial19-07-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Checklists evenement organiserenChecklists evenement organiseren
TIP! - Voorkom blunders op de gastenlijst van jouw evenementTIP! - Voorkom blunders op de gastenlijst van jouw evenement
Congrescentrum Orpheus gaat verbouwenCongrescentrum Orpheus gaat verbouwen
Advertenties

In de kijker

Reviews

Reviews

5 redenen om nu eventlocaties, cateraars, ... te reviewen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 12-01Hulpkok banketten
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 11-01Junior Sales
  The Fungroup bvba
  Limburg
 3. 10-01Assistent Hofmeester
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]