VideoCrew viert 5 jaar ervaring met 4 nieuwigheden

VideoCrew viert 5 jaar ervaring met 4 nieuwigheden

Al vijf jaar realiseert VideoCrew HD-videoproducties van topkwaliteit. En dat viert het productiebedrijf samen met zijn klanten. Want speciaal voor deze klanten pakt VideoCrew uit met vier nieuwigheden. 

 

Vooral achter de schermen werkte VideoCrew volop aan deze projecten. Maar nu, met het vijfjarig bestaan, is het hoog tijd om naar buiten te treden. Dat doen ze met een nieuwe website en showreel. En met twee extra medewerkers: een monteur en een sales verantwoordelijke.  

 

1. Interactieve webstek

De nieuwe website heeft een veel gebruiksvriendelijker platform dat met ieder toestel, laptop, tablet of smartphone, compatibel is. De structuur van de site is veel duidelijker. Zo vind je veel makkelijker de informatie die je nodig hebt, terug. En dankzij de nieuwe chatfunctie krijg je bliksemsnel antwoord op al je vragen.  

 

2. Niet 1 maar 2 showreels

VideoCrew pakt uit met twee nieuwe showreels. In de algemene showreel krijg je een overzichtelijk beeld van alle recente realisaties van het productiehuis. In de speciale editie richt VideoCrew zich op het segment 'dansshows'. Daarmee speelt het in op de grote vraag van scholen die graag een kwalitatieve opname van hun voorstellingen willen. VideoCrew werkt hiervoor tegen een prijs die mooi in verhouding staat met de kwaliteit.  

 

3. Extra monteur

Het jonge bedrijf van de videoprofessionals groeide en bloeide en kon dan ook niet meer zonder extra medewerkers. Sinds 2015 heeft het bedrijf een extra monteur in dienst en biedt daarmee een extra dienstverlening. Op deze manier kan VideoCrew nog sneller schakelen en meer producties aannemen.  

 

4. Op zoek naar sales verantwoordelijke

VideoCrew wil in 2016 nog verder uitbreiden en gaat op zoek naar een geschikte sales verantwoordelijke. Dit is een job met heel veel vrijheid, maar ook met de nodige verantwoordelijkheid. De droomjob voor een enthousiaste nieuwe collega die wil werken in een jong team, een voorliefde heeft voor de audiovisuele sector en al zeker een eerste saleservaring achter de rug heeft.

 

Interesse? Check:

www.videocrew.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Advertenties