Even voorstellen: nieuw bestuur CLC-VECTA

Even voorstellen: nieuw bestuur CLC-VECTA

CLC-VECTA Centrum voor Live Communication stelt haar nieuwe bestuursleden voor.

 

Arno Wouters van Dehullu Projekt is benoemd tot Penningmeester en Mark Broeks van Euro Events tot Platformwoordvoerder Evenementen & Entertainment. Jean-Pierre Brouwers van JMT International is herbenoemd tot Platformwoordvoerder Beurzen.

 

Goede afspiegeling

De officiële benoeming van de bestuurskandidaten vond plaats tijdens de Algemene Ledenvergadering. "Met de toetreding van Arno en Mark hebben we opnieuw twee ervaren professionals aan het bestuur toegevoegd, die zeer gemotiveerd zijn om zich vanuit hun bestuurlijke rol in te zetten voor de vereniging. Het bestuur vormt hiermee wederom een goede afspiegeling van de branche en de leden van de vereniging", aldus Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA.

 

Huidige bestuur

Het dagelijks bestuur van de vereniging wordt aldus gevormd door Arjen Lemstra van BrancheContact, Voorzitter, Arno Wouters van Dehullu Projekt, Penningmeester, en Jos van den Broek van Fijnevent, Secretaris. Tezamen met Jean-Pierre Brouwers van JMT International, Platformwoordvoerder Beurzen, Michiel Lindenbergh van Beurs van Berlage, Platformwoordvoerder Congressen & Vergaderingen, en Mark Broeks van Euro Events, Platformwoordvoerder Evenementen & Entertainment, vormen zij momenteel het algemeen bestuur van de vereniging.

 

Aanleiding

Arno Wouters heeft de rol van Penningmeester overgenomen van Maarten van der Vaart (Tausch brand sensations) die na 2 succesvolle termijnen niet meer herkiesbaar was. De rol van Platformwoordvoerder Evenementen & Entertainment is, door het uitblijven van een geschikte kandidaat, de afgelopen periode door Arjen Lemstra gecombineerd met die van Voorzitter. Hij heeft zijn functie als Platformwoordvoerder tijdens de ALV overgedragen aan Mark Broeks.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties