Historische teambuilding met TempeliersHistorische teambuilding met Tempeliers

Een team van Johnsson & Johnsson, bestaande uit een 30-tal internationale researchers, maakt binnenkort kennis met de gebruiken en leefregels van de Tempeliers tijdens een tweedaagse teambuilding in een klooster.

 

Event supplier 't Hooghuys trekt ook hier parallellen tussen heden en verleden: "Zijn de deelnemers uit het goede hout gesneden om waarden als naastenliefde, trouw en respect voor de medemens, die hoog in het vaandel werden gedragen door de Tempeliers, uit te dragen in Europa? Nooit waren deze waarden actueler sinds Europa in de ban is van terreur en de niet aflatende vluchtelingenstroom."

 

Het wordt geen teambuilding van losse activiteiten, maar een geïntegreerd avontuur waar zowel geest als lichaam uitgedaagd wordt en waarbij hoog ingezet wordt op een visuele, culinaire en historisch correcte totaalbeleving. Doel: de deelnemers als team deel laten uitmaken van een unieke ervaring. Eentje die hen voor altijd met elkaar verbindt.    

 

Creatieve ontwikkelaar van historische totaalbelevingen

't Hooghuys, initiatiefnemer van Quondam, organiseert jaarlijks tal van middeleeuwse evenementen voor bedrijven en particulieren. Op amper 5 jaar tijd is het tweedaags evenement uitgegroeid tot het grootste, internationaal bezet riddertornooi, middeleeuwse markt en kampement in de Lage Landen, jaarlijks goed voor 8.500 bezoekers uit alle windstreken.

 

Een middeleeuwse familiedag, een schot in de roos!

Afgelopen weekend vierde CEBEO met ruim 900 genodigden zijn eigen middeleeuwse familiedag op kasteel Groenenberg te Brussel. In opdracht van FFWD Events wist 't Hooghuys ook dit evenement in een volledig historisch kader om te toveren.

 

"In de workshops zwaardvechten en boogschieten konden de deelnemers hun energie kwijt, in de smidse konden ze zich uitleven met hamer en aambeeld. Bij de kaarsenmaeker en de muntslaeger (met een eigen CEBEO munt) konden ze dan weer terecht voor het fijnere werk. Onze herbergspelen en klimmast lieten het kind in ieder van ons weer tot leven komen."

 

Ook voor het creëren van de middeleeuwse look'n feel maakte FFWD Events gebruik van de uitgebreide collectie materialen van 't Hooghuys: speciale CEBEO vaandels, honderden meters guirlandes, tientallen tonnen, banieren, tenten, baldakijnen en luifels. "Zelfs de weergoden waren onder de indruk en hielden het ondanks de verwachtingen droog en zonnig. Een geslaagde start van wederom een nieuw seizoen middeleeuwse 'familiedagen'."

 

Meer info:


www.thooghuys.com

advertorial08-06-2016

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Best of 2017: 19 meest bekeken video'sBest of 2017: 19 meest bekeken video's
Best of 2017: TOP 20 meest geklikte headlinesBest of 2017: TOP 20 meest geklikte headlines
Wat betaal je een evenementenbureau?Wat betaal je een evenementenbureau?
Advertenties

In de kijker

Meet in Oostende

Meet in Oostende

Oostende is dé locatie voor uw volgende evenement, groot of klein: teambuildings, meetings, congressen, familiedagen, ...

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 08-01Senior Project Engineer
  Van Ham Tenten & Podia bv
  Noord-Brabant
 2. 08-01Junior Project Engineer
  Van Ham Tenten & Podia bv
  Noord-Brabant
 3. 08-01Projectleider Podiumbouw
  Van Ham Tenten & Podia bv
  Noord-Brabant