Historische teambuilding met TempeliersHistorische teambuilding met Tempeliers

Een team van Johnsson & Johnsson, bestaande uit een 30-tal internationale researchers, maakt binnenkort kennis met de gebruiken en leefregels van de Tempeliers tijdens een tweedaagse teambuilding in een klooster.

 

Event supplier 't Hooghuys trekt ook hier parallellen tussen heden en verleden: "Zijn de deelnemers uit het goede hout gesneden om waarden als naastenliefde, trouw en respect voor de medemens, die hoog in het vaandel werden gedragen door de Tempeliers, uit te dragen in Europa? Nooit waren deze waarden actueler sinds Europa in de ban is van terreur en de niet aflatende vluchtelingenstroom."

 

Het wordt geen teambuilding van losse activiteiten, maar een geïntegreerd avontuur waar zowel geest als lichaam uitgedaagd wordt en waarbij hoog ingezet wordt op een visuele, culinaire en historisch correcte totaalbeleving. Doel: de deelnemers als team deel laten uitmaken van een unieke ervaring. Eentje die hen voor altijd met elkaar verbindt.    

 

Creatieve ontwikkelaar van historische totaalbelevingen

't Hooghuys, initiatiefnemer van Quondam, organiseert jaarlijks tal van middeleeuwse evenementen voor bedrijven en particulieren. Op amper 5 jaar tijd is het tweedaags evenement uitgegroeid tot het grootste, internationaal bezet riddertornooi, middeleeuwse markt en kampement in de Lage Landen, jaarlijks goed voor 8.500 bezoekers uit alle windstreken.

 

Een middeleeuwse familiedag, een schot in de roos!

Afgelopen weekend vierde CEBEO met ruim 900 genodigden zijn eigen middeleeuwse familiedag op kasteel Groenenberg te Brussel. In opdracht van FFWD Events wist 't Hooghuys ook dit evenement in een volledig historisch kader om te toveren.

 

"In de workshops zwaardvechten en boogschieten konden de deelnemers hun energie kwijt, in de smidse konden ze zich uitleven met hamer en aambeeld. Bij de kaarsenmaeker en de muntslaeger (met een eigen CEBEO munt) konden ze dan weer terecht voor het fijnere werk. Onze herbergspelen en klimmast lieten het kind in ieder van ons weer tot leven komen."

 

Ook voor het creëren van de middeleeuwse look'n feel maakte FFWD Events gebruik van de uitgebreide collectie materialen van 't Hooghuys: speciale CEBEO vaandels, honderden meters guirlandes, tientallen tonnen, banieren, tenten, baldakijnen en luifels. "Zelfs de weergoden waren onder de indruk en hielden het ondanks de verwachtingen droog en zonnig. Een geslaagde start van wederom een nieuw seizoen middeleeuwse 'familiedagen'."

 

Meer info:


www.thooghuys.com

advertorial08-06-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe ontdek je de voorkeuren van je bezoekers?Hoe ontdek je de voorkeuren van je bezoekers?
Hoe reviews je event of eventbedrijf boosten - InfographHoe reviews je event of eventbedrijf boosten - Infograph
Één en al duurzaamheid op de GitannekesfoorÉén en al duurzaamheid op de Gitannekesfoor
Advertenties

In de kijker

Reviews

Reviews

3 redenen om nu eventlocaties, cateraars, ... te reviewen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 18-08Junior Event Producer
  Sylvester Productions
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 11-08Project Coordinator (m/v)
  Event Flooring Services
  Antwerpen
 3. 04-07Project manager
  ExpoGlobal Group
  Antwerpen