DJ Daddy Cool en Yves Segers scoren EK-hitDJ Daddy Cool en Yves Segers scoren EK-hit

Party DJ Daddy Cool en schlagerzanger Yves Segers doken samen de studio in en het resultaat mag er best wezen.  De EK-single 'De Duivels gaan naar Frankrijk' haalde meteen de nationale pers en kreeg ook aandacht in het VTM-nieuws.  

 

Voor Daddy Cool is het de eerste single, voor Yves Segers is het de opvolger voor de carnavalskraker 'Waar zijn die handjes?'. De verwachtingen liggen dus hoog. Platenmaatschappij CNR lanceerde het nummer vorige week en in een mum van tijd bereikte het ambinummer een plaatsje in de iTunes Top 50. Verwacht wordt dat de Vlaamse EK-plaat zeker de top 10 zal bereiken wanneer de EK-gekte echt gaat losbarsten.  

 

"Onze nummer heeft een directe band met de Rode Duivels en dat missen we bij de andere EK-nummers", verduidelijkt DJ Daddy Cool. "Onze plaat is een rasechte meezinger geworden op de tonen van Who the f*** is Alice, een deuntje dat iedereen al kent uit het verleden."  

 

Organiseer jij binnenkort een EK-event? DJ Daddy Cool en Yves Segers kan je samen of apart boeken om jouw EK-event extra kleur te geven, zowel voor, tijdens als na de wedstrijden. 

 

Info & bookings:


www.topdeejays.be

advertorial26-05-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Oostende een topbestemming voor familiedagenOostende een topbestemming voor familiedagen
Rookverbod tijdens concerten handhaven blijft moeilijke strijdRookverbod tijdens concerten handhaven blijft moeilijke strijd
Van een sprookjeshuwelijk gesproken: je kunt nu ook trouwen in Disneyland ParijsVan een sprookjeshuwelijk gesproken: je kunt nu ook trouwen in Disneyland Parijs
Advertenties

In de kijker

Nekkerhal

Nekkerhal

Ontdek de nieuwe blackboxruimte in Nekkerhal.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-02Food & Beverage Assistent
  Kortrijk Xpo Meeting Center
  West-Vlaanderen
 2. 07-02Event medewerker/ activiteiten(bege)leider (m/v)
  Perfect+ Event Productions
  West-Vlaanderen
 3. 07-02Radarwerk zoekt planner
  Radarwerk
  Antwerpen