Ontsnap eens uit een gouden kooi

Ontsnap eens uit een gouden kooi

Heb jij al een escape game gespeeld? Bij zo'n game word je opgesloten in een ruimte waaruit je binnen het uur moet ontsnappen. Je lost puzzels en raadsels op om de sleutel naar je vrijheid te veroveren. Binnenkort opent een nieuwe escape room in Mechelen: De Gouden Kooi.

 

Die escape rooms zijn een nieuwe hype in teambuilding. En ook voor leuke uitstapjes met familie of vrienden is het de ideale activiteit. Het enige wat je nodig hebt is een flinke dosis oplossingsvermogen, een snuifje creativiteit en veel spelplezier. Daar kan je vanaf 1 april mee terecht in De Gouden Kooi, een nieuwe escape room in Mechelen.   

 

Vier thema's

De locatie telt 4 escape rooms, elk met een eigen thema. In 'De schat van Kalakmul' jaag je als rasechte archeoloog op een Maya-schat. 'Cabin in the Woods' neemt je mee de Oostenrijkse bergen in, op zoek naar een verdwenen bende vrienden. In 'De Meesterdief van Mechelen' probeer je de kluis van een miljonair te kraken. En in 'De klauwen van het gerecht' heb je één uur de tijd om uit de gevangenis te ontsnappen.

 

Voor iedereen toegankelijk

De Gouden Kooi biedt uitdagingen voor iedereen, jong en oud. Bovendien vraagt zo'n escape room geen fysieke inspanning en is daarom ook voor de niet-sportievelingen geschikt. Ideaal voor een vrijgezellenavond, familiefeest of gewoon een leuke uitstap.

 

Ideale teambuilding

En met je collega's beleef je er een uitdagende teambuilding. Om de puzzel op te lossen is samenwerken immers de boodschap. Je leert elkaars talenten kennen en met elkaar overleggen om tijdig te ontsnappen uit je kamer. Zo kan je nagaan hoe je team presteert onder tijdsdruk. De Gouden Kooi beschikt ook over een volledig uitgeruste vergaderruimte. Ideaal om een training, meeting of productpresentatie te combineren met de uitdaging van een ontsnapping uit één van de vier escape rooms.

www.degoudenkooi.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties