Word jij één van de 'beste eventbedrijven' van 2016?

Word jij één van de 'beste eventbedrijven' van 2016?

De meeste awards in de evenementensector bekronen de beste evenementen. Daar is niets mis mee, integendeel. En daar voegen wij iets aan toe door eventbedrijven te belonen die elke dag opnieuw tot het uiterste gaan voor hun opdrachtgevers.

 

Elk geslaagd evenement, groot of klein, is het resultaat van de inzet van alle eventbedrijven die eraan meewerkten. Van eventbureau, cateraar, audiovisueel bedrijf tot de clown. Elke leverancier die in zijn vakgebied de best mogelijke kwaliteit levert binnen het budget van de klant. "Heel wat van deze eventbedrijven winnen zelden of nooit een award, maar zijn eigenlijk de helden van onze sector. En wie kan dat beter beoordelen dan de klanten van die evenementen zelf?", vindt Kevin Van der Straeten, managing director van eventplanner.be /.nl.  

 

Certificate of Excellence 

"Daarom belonen we voortaan elk jaar de meest gewaardeerde eventbedrijven met een officieel en feestelijk 'Certificate of Excellence' en dat op basis van ons unieke en veilige review systeem. Alle meer dan 5.000 eventbedrijven op onze website komen in aanmerking voor de certificaten die we voor het eerst in het najaar van 2016 zullen uitreiken."

 

Zorg dat jouw eventbedrijf er bij is!

Wil jij meedingen naar een 'Certificate of Excellence'? En zo aan al je klanten en de hele evenementensector tonen dat jouw bedrijf elke dag opnieuw met de glimlach voor hen klaar staat? Zorg dan dat je voor eind september 2016 minstens 10 reviews (waarvan ten minste 5 geplaatst in de afgelopen 12 maanden) op jouw bedrijfsprofiel hebt staan. Wanneer jouw klanten je met een gemiddelde score van meer dan 90% bedanken, dan is het certificaat van jou. En je kan er van op aan dat dat je heel wat media aandacht zal opleveren.

 

We helpen je op weg bij het verzamelen van reviews

Reviews zorgen ervoor dat prospecten sneller voor jouw bedrijf kiezen en dat je hoger in de zoekresultaten komt te staan. Om je alvast op weg te helpen bij het verzamelen van die reviews, hebben we enkele handige tools voor jou gebouwd:

  • Review widget: onze handige review widget plaats je makkelijk op je eigen website. Hij nodigt uit om een review te plaatsen en overtuigt ook de bezoekers van jouw website om voor jouw bedrijf te kiezen.
  • Poster: via je account kan je ook een gepersonaliseerde review poster downloaden die je op jouw eventlocatie of bedrijf kan ophangen. Als jij toont dat je openstaat voor eerlijke feedback zullen ook je klanten sneller vertrouwen krijgen.
  • Maatoplossingen: wil je het nog een niveau hoger tillen? Wat dacht je van een iPad met review app die je aan de receptie van jouw bedrijf legt? Of wil je via onze API automatisch een review uitnodiging sturen voor elke opdracht die je hebt afgewerkt? Contacteer ons voor meer informatie over deze uitgebreide mogelijkheden. 

Verder hebben we het reviewproces aanzienlijk vereenvoudigd zodat je klant er niet veel werk mee heeft. Die klanten zijn overigens de grootste vragende partij voor reviews aangezien die hen helpen snel de beste leveranciers voor hun evenement te vinden.  

 

Stem op jouw eventleveranciers

Ben je zelf opdrachtgever? In dat geval kan jij jouw favoriete eventleveranciers op weg helpen door ze een mooie, eerlijke review te geven. En er is meer. Voor elke review die jij plaatst, krijg je 50 punten. Heb je 1.000 punten verzameld, dan krijg je een jaar lang het eventplanner.PRO membership helemaal gratis. Ook als je al .PRO bent, kan je meedoen. Dan wordt je abonnement gewoon gratis met een jaar verlengd.

 

Beloon je eventleveranciers nu met een review

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures