Komkommertijd is hét moment voor een in-house event

Komkommertijd is hét moment voor een in-house event

De kranten staan dezer dagen bol van de faits-divers, het ene al banaler dan het andere. De pagina's moeten immers vol geraken. De komkommertijd hoeft voor jou geen dip te betekenen. Dit is namelijk de ideale periode voor een in-house beurs of event.

 

6 redenen om je klanten te verwennen in de zomer:

 

1. Niet iedereen is met vakantie

Wist je dat 43% niet met vakantie gaat in de zomer? 31% gaat maar één week, 48% gaat twee weken. (Bron: De Vakantiebarometer van Europ Assistance). De zakelijke agenda’s zijn dus minder gevuld, maar ze zijn niet leeg. Zorg dat je erin staat!

 

2. In de zomer mag het allemaal wat losser

Voor veel van je klanten is in de zomerperiode de druk van de ketel. Ze hebben meer rust in hun hoofd en kunnen zich meer openstellen voor jouw boodschap. Profiteer daarvan terwijl de concurrentie slaapt.

 

3. De weergoden zijn ons goed gezind

In de zomer heb je meer kans op mooi weer. Waarom je event niet (gedeeltelijk) buiten organiseren? Dit is veel gezelliger en informeler.

  • Extra tip! Nodig de klant uit samen met zijn kinderen. Dit maakt het nog veel persoonlijker! Je krijgt meteen het gevoel van “onder vrienden” te zijn.

4. Het is minder druk in het eigen bedrijf

Door de rustigere periode is het makkelijker om een event binnen het eigen bedrijf te organiseren. Het je zelf toch niet de ruimte? Door de komkommertijd zijn er meer locaties beschikbaar.

 

5. In de zomer zijn de komkommers goedkoper

Tijdens de zomerperiode zijn er meestal goede deals te sluiten, ook voor de catering. Dat scheelt een pak in de portemonnee.

 

6. AS Technology heeft met de Conceptlijn dé oplossing in huis

De Conceptlijn is een budgetvriendelijke oplossing voor je in-house beurs of corporate event. AS Technology kent het klappen van de zweep. Profiteer van het advies van een zeer ervaren partner die tijdens het hoogseizoen ook grote eventorganisatoren bijstaat. Bekijk onze film over de conceptlijn.

 

 

Voor elk wat wils

AS Techology richt zich op de diverse technische aspecten van een event: verlichting, audiovisuele technologie, stroomdistributie, podia, trussing, rigging, doeken, prints, ... AS Technology heeft meer dan 30 jaar technische ervaring in expo, events en meetings in binnen- en buitenland. Kwaliteit en een competitieve prijs staan voorop, zowel voor grote als kleine projecten. AS Technology denkt met je mee en zorgt voor een dienstverlening van A tot Z. Je hoeft niet wakker te liggen van technische beslommeringen en je kan je ten volle concentreren op je klanten.

 

Vat de koe bij de komkommers!

Verlies geen tijd. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken voor uw in-house beurs, expo, meeting, congres, bedrijfsfeest, ...

www.astechnology.eu

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures