Special effects bezorgen je festival een meerwaardeSpecial effects bezorgen je festival een meerwaarde

Nu de zomer met rasse schreden nadert, komen ook wij helemaal in festivalstemming. Elke stad of dorp heeft ondertussen zijn eigen festival of openlucht party. Maar hoe zorg je er als organisator dan voor dat jouw evenement opvalt?

 

Naast een goede locatie en een sterke line-up wordt ook het visuele aspect van festivals steeds belangrijker. Niet alleen de aankleding van de locatie en het podium is van belang. Steeds vaker worden allerlei special effects gebruikt om de acts van de bands en dj's te versterken en het publiek te animeren. 7theaven, marktleider in special effects voor evenementen, stelt graag enkele mogelijkheden voor:

 

 • Kleinere events kunnen aan de artiesten of zelfs het publiek handheld confetti shooters uitdelen, maar ook dmx gestuurde shooters en streamers kunnen gemakkelijk en snel op het podium geïmplementeerd worden. Mag er geen confetti gebruikt worden dan zijn CO2-jets de ideale oplossing.

 • Op openlucht stages of podiums met een hoge clearance zijn de Spray- en Flamemaster vuureffecten enorm populair. Verschillende Singleshots of zelfs de bewegende X Waver zorgen dan voor een vuurzee tot 10 meter hoog. Een ander paradepaardje van 7theaven is de Fountainflame, deze unieke combinatie van water en vuur zorgt bij de toeschouwers voor een gegarandeerd wauw-effect!

 • Natuurlijk kan een mooi slotvuurwerk niet ontbreken, maar ook tijdens daglicht zijn er met pyro verschillende mogelijkheden. Is vuurwerk echter niet toegelaten dan zijn adembenemende watereffecten een leuke en originele vervanging.

 • Gloednieuw in het gamma van 7theaven zijn de Aquashield en Aquajet waterfonteinen. Op het 26 meter brede en 15 meter hoge Aquashield waterscherm kunnen multimedia en lazershows geprojecteerd worden en de Aquajets zorgen dan weer voor fonteinen tot wel 25 meter hoog!

"Met de juiste know how en vergunningen is de veiligheid van bezoekers en medewerkers steeds onze hoogste prioriteit. Zowel voor, tijdens en na het evenement wordt door onze ervaren medewerkers niets aan het toeval overgelaten", vertelt Tom Winkelmans.


www.7theaven.be

advertorial20-05-2015

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Beste vacatures vind je op eventplanner.be /.nlBeste vacatures vind je op eventplanner.be /.nl
Hoe voer je een grondige analyse uit voor je evenement?Hoe voer je een grondige analyse uit voor je evenement?
Partners in crime: Festivak & eventplanner.be /.nlPartners in crime: Festivak & eventplanner.be /.nl
Advertenties

In de kijker

Mobiwijzer en groeneVENTscan demo

Mobiwijzer en groeneVENTscan demo

Laat het vervoer naar je evenement niet aan het toeval over.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 14-03Kantoorhoofd Brussel
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 13-03Account Manager Events
  The Oval Office
  Brabant - Wallon [+Bruxelles]
 3. 07-03Onthaalbediende (m/v) - tijdelijk contract
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]