Special effects bezorgen je festival een meerwaarde

Special effects bezorgen je festival een meerwaarde

Nu de zomer met rasse schreden nadert, komen ook wij helemaal in festivalstemming. Elke stad of dorp heeft ondertussen zijn eigen festival of openlucht party. Maar hoe zorg je er als organisator dan voor dat jouw evenement opvalt?

 

Naast een goede locatie en een sterke line-up wordt ook het visuele aspect van festivals steeds belangrijker. Niet alleen de aankleding van de locatie en het podium is van belang. Steeds vaker worden allerlei special effects gebruikt om de acts van de bands en dj's te versterken en het publiek te animeren. 7theaven, marktleider in special effects voor evenementen, stelt graag enkele mogelijkheden voor:

 

  • Kleinere events kunnen aan de artiesten of zelfs het publiek handheld confetti shooters uitdelen, maar ook dmx gestuurde shooters en streamers kunnen gemakkelijk en snel op het podium geïmplementeerd worden. Mag er geen confetti gebruikt worden dan zijn CO2-jets de ideale oplossing.
     
  • Op openlucht stages of podiums met een hoge clearance zijn de Spray- en Flamemaster vuureffecten enorm populair. Verschillende Singleshots of zelfs de bewegende X Waver zorgen dan voor een vuurzee tot 10 meter hoog. Een ander paradepaardje van 7theaven is de Fountainflame, deze unieke combinatie van water en vuur zorgt bij de toeschouwers voor een gegarandeerd wauw-effect!
     
  • Natuurlijk kan een mooi slotvuurwerk niet ontbreken, maar ook tijdens daglicht zijn er met pyro verschillende mogelijkheden. Is vuurwerk echter niet toegelaten dan zijn adembenemende watereffecten een leuke en originele vervanging.
     
  • Gloednieuw in het gamma van 7theaven zijn de Aquashield en Aquajet waterfonteinen. Op het 26 meter brede en 15 meter hoge Aquashield waterscherm kunnen multimedia en lazershows geprojecteerd worden en de Aquajets zorgen dan weer voor fonteinen tot wel 25 meter hoog!

"Met de juiste know how en vergunningen is de veiligheid van bezoekers en medewerkers steeds onze hoogste prioriteit. Zowel voor, tijdens en na het evenement wordt door onze ervaren medewerkers niets aan het toeval overgelaten", vertelt Tom Winkelmans.

www.7theaven.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe houd je je publiek geboeid tijdens een online event?

Hoe houd je je publiek geboeid tijdens een online event?

Grunewald.bar, 'Full Force' vooruit met geschenk- en apéroboxen

Grunewald.bar, 'Full Force' vooruit met geschenk- en apéroboxen

Meer dan 700 exposanten bevestigd voor ISE 2022

Meer dan 700 exposanten bevestigd voor ISE 2022

Advertenties