header

Special Effects Voor Evenementen

Op zoek naar 'special effects voor evenementen'? Op deze pagina vind je eventbedrijven die special effects voor evenementen aanbieden in België. Zo wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Special Effects Voor Evenementen

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.8/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'special effects voor evenementen'.
 • De Horeca Bazaar

  De Horeca Bazaar

  Jong, Snel, Dynamisch!

  Snelle en goede service, gunstige prijzen!

  Patrick van Hamond - Joy Ballonnen - 29/03/2018

 • De Horeca Bazaar

  De Horeca Bazaar

  Louter positief

  Ik bestel regelmatig bij De Horeca Bazaar. Buiten het feit dat ze volgens mij met alle producten de goedkoopste zijn, vind ik de service het belangrijkst. Een aantal maanden geleden had ik iets dringend nodig wat ik zelf vergeten was te bestellen. Iemand van het personeel kwam het gewoon diezelfde dag nog brengen!

  Jan Voets - Consumers in Control - 29/03/2018

 • De Horeca Bazaar

  De Horeca Bazaar

  Aanrader

  Fijne webshop met een heel breed assortiment. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het.
  Daarnaast komen ze hun beloftes na en leveren ze snel. Ik ben tevreden.

  Sharon w. - 28/03/2018

 • De Horeca Bazaar

  De Horeca Bazaar

  Top Bedrijf!!

  Goede prijzen, betrokken enthousiaste werknemers en veel ruimte voor persoonlijke ideeën/ wensen. Kom altijd met veel plezier m’n bestelling ophalen!!

  Robert Goossens - Armada VVE Beheer - 28/03/2018

Special Effects Voor Evenementen

Op zoek naar 'special effects voor evenementen'? Dan kunnen wij jou helpen. Op deze pagina vind je niet minder dan leveranciers om je hierbij te helpen. Deze eventleveranciers helpen je met plezier bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Special effects voor evenementen: een handig overzicht

Wij hebben alle info over special effects voor evenementen op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als special effects voor evenementen, special effects, special effect, special fx, speciale effecten, speciaal effect, specialfx, special-effects, special effects evenementen, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op onze website terecht.

Eventbedrijf toevoegen

Je kan zelf gratis een firma toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar special effects voor evenementen.

Tags: special effects, special effect, special fx, speciale effecten, speciaal effect, specialfx, special-effects, special effects evenementen, ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!