header

Special Effects Voor Evenementen

Op zoek naar 'special effects voor evenementen'? Op deze pagina vind je eventbedrijven die special effects voor evenementen aanbieden in België. Zo wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Special Effects Voor Evenementen

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 8.6/10. Gebaseerd op 9 reviews over bedrijven in de categorie 'special effects voor evenementen'.
 • De Horeca Bazaar

  De Horeca Bazaar

  Voor mij nooit meer een aankoop bij de horeca bazaar

  Alle glow in the dark blacklight producten geven geen licht. Sommige zien er zelfs uit als een brandvlek als je ze op hebt bij een feestje.
  Daarnaast gaan alle neon/blacklight producten heel makkelijk van je lichaam af.
  Kortom een teleurstellende bestelling van in totaal 25euro!
  De klantenservice geeft de schuld aan de verlichting bij het feest en denkt totaal niet mee.
  Voor mij nooit meer een aankoop bij de horeca bazaar.

  Roger Postma - 04/01/2020

 • Special-effects

  Special-effects

  Fijne samenwerking

  Wij werken nu al een paar jaar samen met special-effects voor het brengen van extra sfeer op onze evenementen. Steeds een fijne samenwerking met correcte afspraken en prima service. Toppers in hun vak!!

  Wim Dejonghe - Alle Belgen vzw - 17/12/2019

 • Special-effects

  Special-effects

  Fantastisch!

  Voor Schlagerfestival Mol heb ik reeds een jarenlange fijne samenwerking met Gregory van Special-effects! Vuurwerk, confetti, CO2-shooters, noem maar op! Gregory komt steeds met nieuwe ideeën op de proppen! Vooral zijn gevoel voor veiligheid geeft voor mij de doorslag. Op Gregory kan je rekenen.

  Zino Lehaen - Schlagerfestival Mol - 14/12/2019

 • Special-effects

  Special-effects

  Eindejaarsevenementen

  Fijne samenwerking, keer op keer. Levert kwaliteit, op tijd! En met de nodige uitleg!
  Aanrader!

  Dans Bár - Dans Bár vzw - 08/12/2019

Special Effects Voor Evenementen

Op zoek naar 'special effects voor evenementen'? Dan kunnen wij jou helpen. Op deze pagina vind je niet minder dan leveranciers om je hierbij te helpen. Deze eventleveranciers helpen je met plezier bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Special effects voor evenementen: een handig overzicht

Wij hebben alle info over special effects voor evenementen op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als special effects voor evenementen, special effects, special effect, special fx, speciale effecten, speciaal effect, specialfx, special-effects, special effects evenementen, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op onze website terecht.

Eventbedrijf toevoegen

Je kan zelf gratis een firma toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar special effects voor evenementen.

Tags: special effects, special effect, special fx, speciale effecten, speciaal effect, specialfx, special-effects, special effects evenementen, ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!