Veilig en spectaculair vuurwerk bij 7theaven, ook voor particulieren

Veilig en spectaculair vuurwerk bij 7theaven, ook voor particulieren

Naast special effects en event decoratie is 7theaven ook al jaren gespecialiseerd in theatraal en PSE vuurwerk voor evenementen. En dankzij de juiste opslag- en verkoopvergunningen mag 7theaven, als één van de weinige SPFX firma's in België, ook feestvuurwerk aan particulieren verkopen.

 

Vorig jaar investeerde 7theaven al in een extra bunker met state-of-the-art brandbeveiliging waarin tot 150 kg 1.4 G pyrotechnische sas opgeslagen mag worden en dit jaar werd de vuurwerkshop verhuisd naar het nieuwe gebouw op de Heiveldekens 20 in Kontich. De gloednieuwe showroom biedt nu nog meer plaats om het zeer ruime aanbod comfortabel tentoon te stellen.

 

 

"De regels en veiligheidsvoorschriften rond vuurwerk worden elk jaar strenger en strenger en daarom zijn er dit jaar enorm veel verschillende nieuwe producten. Het klassieke knalvuurwerk werd volledig opnieuw ontwikkeld en de resultaten hiervan zijn zeer veilig maar minstens even spectaculair. Vorig jaar werden de vuurwerkplatformen geïntroduceerd en deze trend zet zich ook dit jaar verder. Deze batterijcombinaties worden met slechts één lont veilig aangestoken en zorgen door de talrijke shots en verschillende effecten meteen voor een spectaculaire vuurwerkshow."

 

Maar ook de gewone batterijen en vuurwerkpijlen blijven het goed doen. 7theaven zorgt voor voldoende keuze voor ieders budget. "Bezoek alvast onze website voor meer informatie en promoties en kom zeker een kijkje nemen in onze vernieuwde toonzaal. Onze winkel is alle weekdagen open van 9u tot 18u en dankzij de centrale ligging tussen Antwerpen en Mechelen gemakkelijk bereikbaar."

SaveSave

SaveSave

vuurwerk.7theaven.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures