7theaven is klaar voor een hete zomer, met Summer Festival als ideale opwarmer

7theaven is klaar voor een hete zomer, met Summer Festival als ideale opwarmer

De zomer is echt van start. Voor 7theaven, dat gespecialiseerd is in special effects voor de eventsector, zijn het de drukste dagen van het jaar. Hun hoogseizoen start met de 70.000 danslustigen op het Antwerpse Summer Festival.

 

Dit 2-daagse dancefestival zocht en vond in 7theaven een betrouwbare partner met de juiste expertise en ervaring voor alle special effects op de 8 podia en stages.

 

Omdat Summer Festival dit jaar moest verhuizen naar een nieuwe locatie (natuurdomein Middenvijver op de Antwerpse linkeroever) gelden er nieuwe regels inzake vuurwerk en pyroeffects. 7theaven heeft dan ook, in samenspraak met de organisatie, een totaal nieuw SFX plan uitgewerkt dat volledig conform is met de strenge wetgeving maar zeker niet moet onderdoen inzake publieksbeleving. "De vlammen, confetti en co2-streams vlogen de bezoekers dus nog steeds rond de oren. Zo stonden er op de mainstage alleen al 12 co2-jets, 8 single-shots, 8 spraymasters, 4 x-wavers en meer dan 20 confetti-shooters."

 

Verkoeling tijdens hittegolf
Omdat België juist dit weekend gebukt ging onder een hittegolf met op de eerste festivaldag zelfs temperaturen tot 38°C, werd 7theaven ook gevraagd om de bezoekers te verkoelen. De twee 'palboom' truss-constructies met een vernevelingssysteem bestaande uit niet minder dan 150 sproeikoppen waren dan ook een verkwikkende attractie voor de festivalgangers.

 

Lange hete zomer
Ook de Druivenfeesten in Overijse rekenen dit jaar opnieuw op 7theaven om hun slotshow tot een goed einde te brengen. Waar er vorig jaar nog resoluut de kaart getrokken werd van vuureffecten, kunnen de toeschouwers zich dit jaar verwachten aan een aaneenschakeling van water-gerelateerde specials. "Veel mogen ze er nog niet over vertellen maar spectaculair wordt het
zeker wel."

 

Maar daar stopt het niet, oa. Laundry Day, Antwerpen Zingt en The Day Before Tomorrow gebruiken op hun volgende edities de special effects van 7theaven. Wil ook jij deze zomer jouw event nog van de nodige wow-factor voorzien? Bezoek dan snel de website en contacteer 7theaven.

www.7theaven.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

'Cheers' met budgetvriendelijke Apéroboxen

'Cheers' met budgetvriendelijke Apéroboxen

Fonkelnieuwe MICE brochure voor het Domein van de Grotten van Han

Fonkelnieuwe MICE brochure voor het Domein van de Grotten van Han

EventSummit op 20 mei in Jaarbeurs als Fieldlab testevenement

EventSummit op 20 mei in Jaarbeurs als Fieldlab testevenement

Advertenties