7theaven zwaait de zomer uit met een knal, letterlijk en figuurlijk7theaven zwaait de zomer uit met een knal, letterlijk en figuurlijk

Het waren drukke maanden voor 7theaven. Ook tijdens de laatste dagen van de zomer stonden er nog 2 grote opdrachten op de planning van deze special effects expert.

 

Net zoals vorig jaar verzorgde 7theaven, samen met de collega's van Art Of Confusion, in opdracht van de gemeente Overijse het slotspektakel van de druivenfeesten. Dit jaar stond de 20 minuten durende show helemaal in het teken van '150 jaar fier op onze druif'. Op een indrukwekkend 20 meter breed en 10 meter hoog waterscherm in het midden van een vijver werd de geschiedenis van de Overijse druiventeelt geprojecteerd. Deze momenten werden afgewisseld met een knap georchestreerd klank, licht, water en vuurwerk spektakel en de meer dan duizend toeschouwers genoten dan ook overduidelijk van de geslaagde show. Enkele hoogtepunten kan je alvast in het filmpje hieronder bekijken.

 

 

De drukke festivalzomer wordt elk jaar traditioneel afgesloten op Laundry Day in Antwerpen. Het grootste eendags-dance-festival van België verhuisde dit jaar weliswaar naar het natuurdomein Middenvijver op Linkeroever maar ging qua decoratie terug naar de roots. Reuzegrote wasspelden, waspoederdozen en wasmachines sierden dan ook het terrein dat dit jaar 56.000 bezoekers mocht ontvangen. 7theaven werd door de organisatie van Laundry Day gevraagd om alle special effects op zich te nemen. Zo stonden er op de Mainstage alleen al 20 co2-jets, 12 single shots, 12 spraymasters, 6 x-wavers en meer dan 20 confetti-shooters waaronder de 2 gloednieuwe X-treme Stadium Shots. Deze shooters kunnen ofwel tot 6kg confetti in één keer de lucht in schieten ofwel streamers 50 meter ver laten vliegen. 

 

Nu de zomer echt wel op z'n einde loopt, staat het team van 7theaven reeds klaar om ook tijdens de winter en feestmaanden jouw evenement van de juiste effecten te voorzien. "Zo hebben we verschillende gloednieuwe sneeuw-effecten die zowel in- als outdoor een magisch sneeuwlandschap kunnen tevoorschijn toveren. En ook naar het vuurwerkseizoen wkijken we reikhalzend uit, want je moet het jaar toch eindigen met een knal!"

 

Meer info vind je op de website:


www.7theaven.be

advertorial16-09-2015

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe bouw je de spanning op voor je bezoekers?Hoe bouw je de spanning op voor je bezoekers?
Best of 2017: TOP 20 meest geklikte headlinesBest of 2017: TOP 20 meest geklikte headlines
Ontdek event-trends en innovaties tijdens ECdaysOntdek event-trends en innovaties tijdens ECdays
Advertenties

In de kijker

Meet in Oostende

Meet in Oostende

Oostende is dé locatie voor uw volgende evenement, groot of klein: teambuildings, meetings, congressen, familiedagen, ...

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 08-01Senior Project Engineer
  Van Ham Tenten & Podia bv
  Noord-Brabant
 2. 08-01Junior Project Engineer
  Van Ham Tenten & Podia bv
  Noord-Brabant
 3. 08-01Projectleider Podiumbouw
  Van Ham Tenten & Podia bv
  Noord-Brabant