Spetterende huwelijk tussen water en vuur

Spetterende huwelijk tussen water en vuur

Dacht jij ook dat water en vuur niet samen gaan? Dan heb je zeker nog niet gehoord van de fountainflame, een realisatie van special effects provider 7THEAVEN.

 

7THEAVEN is trots op de allereerste vuur-water-fontein. De fountainflame is immers geen traditionele waterfontein, maar een waterfontein die in een mum van tijd in vuur en vlam ontsteekt. En neen, dit is niet een of andere zinsbegoocheling. Het gaat hier wel om een ongezien staaltje techniek met een effect dat werkelijk alle verbeelding tart.

 

Vlammen kruipen langs de waterstraal naar boven en dansen op de top van de fontein. Plaats je de fontein horizontaal, dan lijkt het of het vuur over het water schuift. De vuur-water-fontein kan tot 10 meter lang of hoog worden.

 

De fountainflame is voorzien van high power LED's en is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik. Om een maximale veiligheid te garanderen, voldoen alle onderdelen aan de Europese normen.

www.7theaven.be

Bron: vuur fontein

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

The Box Company
Teambuilding in tijden van social distancing: Remote Teambuilding Experience!
The Box Company|27 May 2020

Aan het begin van de Coronacrisis heeft The Box Company een nieuwe activiteit geïntroduceerd: The Remote Teambuilding Experience. Een geweldige activiteit die vanuit huis en toch in teamverband gespeeld wordt.


Inmiddels is deze activiteit al door vele groepen en in veel verschillende landen over de hele wereld gespeeld. De activiteit is beschikbaar in Nederlands, Frans & Engels. De activiteit is naar wens ook tweetalig te spelen.


Zie hieronder een video om een goed beeld te krijgen van de activiteit: 

Like Comment
Pieter v.
Leader |

Zie voor meer infor: https://www.theboxcompany.nl/remote-teambuilding

Like | Reply

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures