Spetterende huwelijk tussen water en vuur

Spetterende huwelijk tussen water en vuur

Dacht jij ook dat water en vuur niet samen gaan? Dan heb je zeker nog niet gehoord van de fountainflame, een realisatie van special effects provider 7THEAVEN.

 

7THEAVEN is trots op de allereerste vuur-water-fontein. De fountainflame is immers geen traditionele waterfontein, maar een waterfontein die in een mum van tijd in vuur en vlam ontsteekt. En neen, dit is niet een of andere zinsbegoocheling. Het gaat hier wel om een ongezien staaltje techniek met een effect dat werkelijk alle verbeelding tart.

 

Vlammen kruipen langs de waterstraal naar boven en dansen op de top van de fontein. Plaats je de fontein horizontaal, dan lijkt het of het vuur over het water schuift. De vuur-water-fontein kan tot 10 meter lang of hoog worden.

 

De fountainflame is voorzien van high power LED's en is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik. Om een maximale veiligheid te garanderen, voldoen alle onderdelen aan de Europese normen.

www.7theaven.be

Bron: vuur fontein

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Grunewald.bar
Feestelijke fotoshoot voor onze brochure met eindejaarspakketten
Grunewald.bar|03 October 2020

6 Maanden geleden hadden we ons nooit kunnen inbeelden dat we met Grunewald.bar een eindejaarsbrochure zouden uitbrengen met deze feestelijke inhoud.


Onze eventsector is enorm hard getroffen, ben dan ook blij dat we de weg van 'Apéro Skype pakketten' en nu de eindejaarspakketten zijn ingeslagen.

Lees meer

Like Reageer
Kevin V.
Leader |

Die foto's doen watertanden ;-)

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures