The 5th element of Carglass: unieke dinnerspektakelshow

The 5th element of Carglass: unieke dinnerspektakelshow

Moeder Aarde schonk ons vier elementen, Aarde, Vuur, Lucht en Water. Maar om uit te groeien tot één mooi geheel heeft ieder project een 5de element nodig: een mysterieus bindmiddel, dat een harmonieuze eenheid smeedt.

 

Carglass verzinnebeeldt als geen ander deze beeldspraak. Het bedrijf is een prachtig geheel, waar directie, werknemers en klanten samen één geolied raderwerk vormen. Tijdens het personeelsfeest trakteerde To The Point Events hen daarom op een magische reis, die langs de diverse elementen van moeder Aarde voer.

 

"In de loop van de exclusieve dinnerspektakelshow gaf een unieke act vorm aan ieder element: twee balancerende acrobaten symboliseerden 'aarde', een Burlesque-gezelschap deed het vuur oplaaien, een travestiet blies iedereen omver en de exclusieve water-act verbaasde iedere aanwezige."

 

Daarna was het de beurt aan het personeel van Carglass zelf. Een Carglass-coverband liet, na wekenlang repeteren, de collega's volledig uit de bol gaan. Helemaal symbolisch werd het bij het optreden van een vijfkoppig dans-ensemble, dat in het grootste geheim (zelfs voor hun directe bazen) een gesmaakte verrassingsact ingeoefend had. "Op de tonen van het aanstekelijke 'Everybody needs somebody' illustreerden zij het 5de element, geruggesteund door een indrukwekkende videoprojectie op de wanden van de pop-up feestlocatie.

 

Natuurlijk kon de CEO himself niet achterblijven: met een emotionele slow op het centrale podium opende hij spontaan het dansfeest. Nadat DJ Ward de puntjes op de i had gezet, keerde iedereen moe, voldaan en veilig naar huis.

 

 

Gedeelde kost met VKW Limburg, dubbel plezier

De laatste vrijdag van januari staat met stip genoteerd in de agenda van menig Limburgs bedrijfsleider. De 'VKW Limburg Happening', is dan ook het netwerkevent voor ondernemend Limburg.  

 

Door deze twee evenementen te combineren op één weekend, konden onze klanten kosten delen: meer 'feest' dus, voor een kleiner budget. Ben jij ook te vinden voor een gecombineerd feest, op een gedeelde locatie? Neem dan contact op met To The Point Events. Zij zoeken jouw 'perfect match'.

www.tothepointevents.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures