Het was een warme zomer voor New Balls Please

Het was een warme zomer voor New Balls Please

Het jonge Gentse bureau verzamelde de voorbije zomer al haar creativiteit en productionele kracht om haar klanten zomerse evenementen te laten beleven.  

 

Voor Opel Belgium verzorgde New Balls Please de ADAM stand tijdens de rally van Ieper. De driedaagse aanwezigheid zorgde voor veel visibiliteit en leads voor deze eigenwijze stadwagen.

 

"Via reclamebureau Pubmarket! mochten we 3.000 gasten verwelkomen in Tour&Taxis om, in opdracht van Unilever Food Solutions, te genieten van een wervelend WK event. De 1-0 winst tegen Rusland, samen met een fantastische DJ-act van Buscemi, zorgden voor een uitgelaten slotfeest in zwart, geel en rood."

 

A.S. Adventure koos, met het kasteel van Groot-Bijgaarden als décor, voor een personeelsdag van middeleeuws formaat. "Meer dan 500 ridders, jonkvrouwen, schildknapen en prinsesjes namen deel aan o.a. een ambachtenmarkt, straattheater, schildknaap-spelen en een heus steekspel te paard met bijhorende kinderveldslag. Iedereen voelde zich één dag deel van een strip van De Rode Ridder!"

 

"Voor reclamebureau Berlin creërden we een unieke story-telling show voor de opening van de Callebaut Chocolate Academy. 250 Internationale topklanten, internationale pers en Europees management genoten van een visuele show met 30 figuranten waarin het productieproces op een magische wijze werd verteld en waarbij 15 top-chefs, alias Callebaut Ambassadors, zorgden voor de creatie van een unieke biscuit. De gloednieuwe flagship Chocolate Academy kreeg hierbij de openingsshow die het verdiende."  

 

De agenda van het Gentse eventbureau geraakt verder aardig gevuld met producties voor Nextel, Ferrero ism Protéines, Bostoen, A.S. Adventure, Bidvest en Unilever ism Pubmarket!, Sanoma en Opel Belgium.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Sluit jij vanavond aan? eventplanner.live

Sluit jij vanavond aan? eventplanner.live

Fonkelnieuwe MICE brochure voor het Domein van de Grotten van Han

Fonkelnieuwe MICE brochure voor het Domein van de Grotten van Han

Virtuele meeting of teambuilding? Shaken or stirred?

Virtuele meeting of teambuilding? Shaken or stirred?

Advertenties