Gratis download: 'Event Competition Charter'

Gratis download: 'Event Competition Charter'

Een pitch onder eventbureaus organiseren lijkt hip te zijn, maar weinig opdrachtgevers staan stil bij de kosten en impact ervan op de betrokken bureaus. UBA (Unie der Belgische Adverteerders) en ACC (Association of Communication Companies) snellen de sector te hulp met een charter: duidelijke afspraken bij het houden van een competitie onder eventbureaus.

 

Het 'Event Competition Charter' kan je gratis downloaden. In de basis liggen de aanbevelingen in dezelfde lijn als de spelregels voor een pitch bij de selectie van eventbureaus die wij eerder al publiceerden.

 

Het charter geeft tips het arganiseren van competities, het opstellen van een briefing, maar ook over hoe je longlists en shortlists maakt. Verder gaan de vakverenigingen in op het al dan niet vergoeden van eventbureaus voor hun prestaties, het organiseren van de presentaties, ... 

 

Jammer, maar tegelijkertijd begrijpelijk, is dat het charter heel vrijblijvend blijft en zich beperkt tot adviezen. Een waardevolle eerste stap naar een oplossing. 

 

Download 'Event Competition Charter'

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures