Nederlands eventbureau lid van 27Names

Nederlands eventbureau lid van 27Names

Het Bureau voor Reuring werd in Kopenhagen officieel lid van de internationale netwerkorganisatie 27Names. Een nieuw wapenfeit voor het live communicatiebureau uit Bussum dat in 2007 werd opgericht door Christine van Dalen.


27Names is een netwerk van Europa’s beste onafhankelijke live communicatiebureaus. In 2008 werd dit netwerk opgericht met als doel om als bureaus uit de 27 EU lidstaten creativiteit en kennis met elkaar te delen. Een aantal keer per jaar komen de leden op een inspirerende Europese locatie bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en samen te werken op grensoverschrijdende projecten. Op dit moment zijn er 17 toonaangevende bureaus uit 17 landen aangesloten.

 

"Een hele eer om als bureau uit Nederland hiervoor gevraagd te worden!", aldus een trotse Van Dalen. Of het Bureau voor Reuring zich aan wilde sluiten bij deze netwerkclub, daarover hoefde Van Dalen niet lang na te denken. "De match met 27Names is goed. Reuring werkt voor mooie, internationale klanten, maar ook de lokale cases zijn aansprekend voor bureaus uit andere landen. 27Names verbreedt onze horizon. Dat we nu zijn aangesloten bij de beste Europese live communicatiebureaus is een hele mooie stap."

 

Sinds 2012 is Christine van Dalen voorzitter van IDEA, de vereniging van onafhankelijke eventbureaus in Nederland.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures