Backstage stijgt de spanning bij eventplanner.tv

Backstage stijgt de spanning bij eventplanner.tv

Nog een paar weken en de eerste afleveringen van eventplanner.tv gaan in de ether! Backstage stijgt de spanning. Kijk alvast even mee achter de schermen van de nieuwe online tv-zender voor de eventsector.

 

In april kondigden we de lancering van eventplanner.tv al aan. In de dagen en weken na de aankondiging werd onze redactie bedolven onder de stormloop aan positieve reacties uit de branche. We zijn erg blij dat het initiatief zo warm onthaald wordt en willen jullie daarom al wat backstage nieuws meegeven.

 

Presentator
De knoop rond wie presentator wordt, is definitief doorgehakt. Kevin Van der Straeten, oprichter en directeur van eventplanner.be /.nl, kent de sector van binnen en van buiten zodat hij, in tegenstelling tot de andere kandidaat-presentatoren, inhoudelijk kan challengen. Kevin was in een ver verleden zelf organisator van evenementen, is auteur van het boek EVENTS en heeft als uitgever in de evenementenbranche de nodige background om de interviews met de studiogasten pittig, boeiend en vooral informatief te maken. 

 

Begingeneriek
De begingeneriek van eventplanner.tv is klaar! Je kan hem hier in absolute primeur bekijken.

 

 

 

Eerste studiogasten
Op de redactie zijn we nog volop bezig met het vastleggen van mogelijke gasten voor de eerste draaidag. Eén naam kunnen we alvast verklappen: Cristophe Depreter, CEO van de Belgische auteursrechtenvereniging Sabam. Sabam kwam recent nog in een zware storm terecht door de onhullingen in het tv-programma Basta en de blunder met de illegaal verzamelde e-mailadressen. Christophe Depreter komt meer uitleg geven en beantwoordt de meest prangende vragen uit onze sector. Heb jij nog vragen voor Sabam? Stuur ze via e-mail door naar redactie@eventplanner.be

 

WANTED: prikkelende topics en inspirerende persoonlijkheden
Onze redactie is druk in de weer met de productieplanning voor eventplanner.tv en kan jouw hulp gebruiken! Welke topics wil jij aan bod zien komen? Op welke vragen verwacht jij een antwoord? Wie zie jij graag op de sofa voor een interview bij eventplanner.tv? Kortom, welke tips heb jij voor eventplanner.tv? Stuur een mailtje naar redactie@eventplanner.be of plaats een reactie onder dit artikel.

 

Techniek
Ook op technisch vlak zijn we er (bijna) helemaal klaar voor. Gisteren werden de laatste camera's geleverd en volgende week al plannen we de eerste testopnames in de Green Key studio. Alleen enkele onderdelen van de verlichting die uit Amerika komen, zitten nog vast bij de douane. Dat belooft nog spannend te worden...

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties