Nieuwe tv-zender voor eventorganisatoren

Nieuwe tv-zender voor eventorganisatoren

Primeur! Organisatoren en opdrachtgevers van evenementen, houd jullie klaar: binnen enkele weken hebben jullie je eigen online tv-zender! Prangende interviews, boeiende reportages over actuele topics en trends en het laatste eventnieuws gebracht in korte, hapklare afleveringen.

 

eventplanner.TV, dat is de naam die de nieuwe zender meekrijgt. Het is een initiatief van het online vakblad voor opdrachtgevers van evenementen - eventplanner.be /.nl - en brengt televisie over de snel evoluerende evenementenbranche rechtstreeks op je computer, iPad, smartphone, ... Hapklaar en helemaal op maat van organisatoren en opdrachtgevers van evenementen.

 

 

Wat mag je verwachten?

Geen traditionele eventverslagen. Dat is immers niet onze core-business. Wel prangende interviews met opiniemakers uit het evenementenvak, boeiende reportages over actuele topics, de meest populaire trends en het laatste nieuws. Maar we ontdekken ook nieuwe locaties, event-gadgets & technologie, spectaculaire activiteiten en de nieuwste eventconcepten. eventplanner.TV is informatief en deelt kennis over de meest effectieve tak in marketing: evenementen. Alles wordt gebracht in korte, hapklare afleveringen zodat je in een mum van tijd helemaal mee bent.

 

Nog voor de zomermaanden blikken we de eerste pilootaflevering in én sturen we ze de ether in. Wil je op de eerste rij zitten en niets missen? Schrijf je dan als de bliksem in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

 

Dromen en sterke ambities

"Na de lancering van onze gloednieuwe website naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van eventplanner.be /.nl rollen we onze ambities verder uit. Een droom wordt werkelijkheid. We maken tv! We investeren opnieuw om de evenementensite bij uitstek, onze lezers én adverteerders van een pole position voor de komende jaren te verzekeren", aldus Kevin Van der Straeten, oprichter en Managing Director van eventplanner.be /.nl.

 

WANTED: prikkelende topics en inspirerende persoonlijkheden

Onze redactie is druk in de weer met de productieplanning voor eventplanner.TV en kan jouw hulp gebruiken! Welke topics wil jij aan bod zien komen? Op welke vragen verwacht jij een antwoord? Wie zie jij graag op de sofa voor een interview bij eventplanner.TV? Kortom, welke tips heb jij voor eventplanner.TV? Stuur een mailtje naar redactie@eventplanner.be of plaats een reactie onder dit artikel.

 

Heb je een unieke eventlocatie, een vernieuwend product of een concept dat je onder de aandacht wil brengen van meer dan 125.000 opdrachtgevers van evenementen? Ook daarvoor is ruimte op eventplanner.TV in de vorm van een publireportage of het sponsoren van een aflevering. Contacteer ons vandaag nog en geniet van uitzonderlijke lanceringvoorwaarden voor de eerste uitzending.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Reinoud Tjallema [Planspot]
New|2012-04-16 - 13:11u

Leuk concept!

Reinoud Tjallema [Planspot]
New|2012-04-16 - 13:12u

Dat ging iets te snel qua enter. Ik wil er nog graag aan toevoegen dat het leuk zou zijn om de ontwikkelingen op het gebied van Social Media in relatie tot de eventbranche aan te kaarten.

Kaylie Lemmens [Kaylie]
New|2012-04-16 - 21:26u

Mooi initiatief! Misschien leuk om ook muziek tussen de interviews te brengen? Ik kom hier met mijn gloednieuwe live band graag voor langs :-)! Veel succes!

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures