eventplanner.be /.nl krijgt feest-lift

eventplanner.be /.nl krijgt feest-lift

Het online vakblad voor de Belgische en Nederlandse eventsector, eventplanner.be /.nl innoveert. We zetten de website voor zijn 10de verjaardag in een fonkelnieuw kleedje. Dit is inmiddels al versie 5.0 van ons platform en daarmee investeren we resoluut in de toekomst. Met een verbeterde zoekmotor, rijkere content, een sterke integratie met social media , ... verzekeren we de evenementensite bij uitstek, onze lezers én adverteerders van een pole position voor de komende jaren.

 

De nieuwe eventplanner.be /.nl lanceren we officieel op 4 april tijdens een exclusieve netwerkborrel op event12 in Utrecht. Naast een strak design met focus op gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid, biedt de frisse eventplanner.be /.nl heel wat nieuwigheden:

 

Voor jou als lezer:

 • Slim zoeken met de nieuwe zoekmotor: dé geschikte eventleverancier zoeken wordt nu nog eenvoudiger. Je kan elke zoekopdracht verfijnen met zoekfilters of extra trefwoorden. In tegenstelling tot de vorige versie van de site kan je meerdere regio's tegelijk selecteren en combineer je gemakkelijk verschillende categorieën in één krachtige zoekopdracht. Over enkele maanden volgen nog extra, uitgebreide filters voor specifieke categorieën. 
 • Reviews over eventbedrijven: deze functionaliteit lanceerden we al enkele maanden geleden maar hebben we nu uitgebreid en geperfectioneerd. Beoordelingen zijn voortaan één van de criteria die mee de rangschikking van bedrijven in de zoekresultaten bepalen. Wil je de zoekresultaten anders rangschikken, dan kan je nu de sorteervolgorde eenvoudig zelf instellen. 
 • Het juiste weerbericht voor jouw evenement, inclusief buienradar voor de komende dagen. Surf je ingelogd op de site in deze gloednieuwe rubriek, kan je het specifieke weerbericht voor jouw gemeente opvragen. 
 • Sterke integratie met Social Media: social media worden steeds belangrijker binnen de eventsector. Ook hier zetten we weer een stapje verder en betrekken Twitter, Facebook en LinkedIn nog meer bij onze website. Zo lees je de tweets van eventbedrijven rechtstreeks op hun bedrijfsfiches en al jouw tweets over en aan @event_planner op de homepage. 
 • Overzicht in één oogopslag dankzij de volledig hertekende, heldere navigatie. 
 • Makkelijker bestellen in de nieuwe webshop: het boek EVENTS en het gratis marktonderzoek EventMonitor in enkele muisklikken besteld of gedownload. 
 • Onmiddellijk up-to-date met het nieuws, nu opgedeeld in 6 handige rubrieken: actualiteit, people, dossiers, tips & trends, columns en blog
 • Sterke opinies en controversiële uitspraken van onze columnisten Jan-Jaap In der Maur, Gerrit Heijkoop en Danny Brosens. Zij hebben voortaan elk hun eigen pagina. 
 • Nog sneller, stabieler en veiliger surfen dankzij de 258 zichtbare en onzichtbare verbeteringen in de interface en onder de motorkap.

 

Voor jou als adverteerder:

 • Advertenties springen nog meer in het oog dankzij de nieuwe evenwichtige opbouw van de pagina's. Testgebruikers geven als feedback: advertenties storen minder, vallen op en nodigen uit tot doorklikken. Dat merk je ook in de resultaten van campagnes! 
 • Jouw tweets op je bedrijfsfiche: zo blijven onze bezoekers ook op de hoogte van jouw actuele acties, nieuwste producten en recentste realisaties. Hoe ga je te werk? Log in op eventplanner.be /.nl en voeg je Twitter accountname toe bij settings. 
 • Adverteer exclusief: je bedrijfsfiche bevat geen reclame meer voor andere bedrijven. Deze exclusiviteit was vroeger al aanwezig maar is in de nieuwe website nog radicaler doorgetrokken.
 • Snel en eenvoudig campagnes bestellen: alle advertentieformules zijn voortaan nog overzichtelijker en duidelijker opgelijst op de adverteren pagina.  

En dit is nog maar het begin. Later op het jaar staan nog verschillende releases op de planning met spannende nieuwe features. Om naar uit te kijken!

 

Update je browser

Om de site klaar te stomen voor de toekomst maakten we gebruik van de nieuwste technologieën. Om optimaal van alle toeters en bellen te kunnen genieten, bekijk je de site dan ook het beste met een recente browser (IE9, Safari 5.1, Firefox 11 of de jongste versie van Google Chrome). Je browser updaten is sowieso geen slecht idee, want het maakt je computer meteen een stuk veiliger. Uiteraard testten we de nieuwe eventplanner.be/.nl ook nog op oudere browserversies en zijn de basisfunctionaliteiten ook daar volledig operationeel.

 

P.S. Deze nieuwe site is met de grootste zorgvuldigheid ontwikkeld en getest op verschillende browsers. Mocht je links of rechts toch nog een foutje tegenkomen of een onvolmaaktheid spotten, geef dan even een seintje via info@eventplanner.be. We lossen het graag op. Alvast bedankt voor je medewerking!

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures