Nieuwe directeur Carré

Nieuwe directeur Carré

Koninklijk Theater Carré maakt bekend dat Madeleine van der Zwaan per 1 mei 2012 is benoemd tot algemeen directeur van Nederlands bekendste theater.

 

Hiermee volgt ze ad interim directeur Erik Gerritsen op. Madeleine van der Zwaan is momenteel Algemeen Directeur van Servex, onderdeel van NS met ruim 4.500 medewerkers en een retail portfolio van achttien merken. In deze positie heeft zij Servex significant laten groeien en het winkelaanbod op de Nederlandse stations succesvol uitgebreid met formules als Starbucks, Hema, Julia's, Rituals, Paperchase en vele anderen.

 

René Hooft Graafland, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Koninklijk Theater Carré: "We zijn zeer verheugd dat Madeleine van der Zwaan leiding gaat geven aan het Koninklijk Theater Carré. Zij combineert passie voor theater met ruime ervaring in het nationale en internationale bedrijfsleven. Madeleine heeft meerdere keren bewezen in staat te zijn om aanbod en klantverbetering te verbeteren, in combinatie met energiek leiderschap en een gezonde bedrijfsvoering. In ons jubileumjaar kijken wij terug op 125 mooie, succesvolle jaren Carré, maar dit is ook het moment om koers te bepalen voor de komende jaren. Madeleine zal een belangrijke rol spelen in het verwezenlijken van onze ambities voor de toekomst."

 

Madeleine van der Zwaan: "Het Koninklijk Theater Carré is een prachtig en krachtig theater, waar we iedere bezoeker elke keer opnieuw kunnen laten genieten van een onvergetelijke avond. Een magische ontmoetingsplek tussen topartiesten en hun publiek. Ik verheug me erop mijn kennis en ervaring in te kunnen zetten om samen met het hele Carréteam en alle partners te bepalen hoe wij het succes van Carré de komende jaren verder kunnen uitbouwen, in dienst van publiek en artiesten."

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures