Snelle controles met polsbandjes en comsumptiemunten op maat

Snelle controles met polsbandjes en comsumptiemunten op maat

Bij het organiseren van een evenement komt heel wat kijken. Een punt waar niet te licht over mag worden gegaan is het controleren van de toegelaten gasten. Polsbandjes zijn een efficiënte oplossing.

 

Iedere gast die mag worden toegelaten, krijgt een polsbandje om. Deze polsbandjes zijn niet overdraagbaar. Zo kan je in één oogopslag zien of de persoon wel of niet welkom is.

 

Polsbandjes zijn in verschillende varianten verkrijgbaar en te bedrukken met de naam of het logo van het evenement:

  • Tyvek: meest bekend, uitgevoerd met een plakstrip 
  • Plastic of vinyl: voor een elegantere uitstraling • PDC: groot draagcomfort 
  • Textiel: bekend van de vele festivals, worden vaak jaren later nog gedragen, perfecte naamsuiting 
  • Siliconen: ideaal als reclame- of promotie item. 

Consumpties

Een tweede punt waar goed over moet worden nagedacht is het verdelen van consumpties. Maak je gebruik van een open bar of voorzie je een vast aantal consumpties per gast? In beide gevallen mag je geen alcohol schenken aan gasten onder 16 of 18 jaar, afhankelijk van het soort alcohol. Ook voor dit onderscheid kan je gebruik maken van polsbandjes die bijvoorbeeld van kleur verschillen.

 

Als je een vast aantal consumpties per gast telt, is het gebruik van consumptiemunten een erg handige optie. Ze zijn er in verschillende soorten en maten en kunnen tegenwoordig tegen goede prijzen worden uitgevoerd met de naam of het logo van het evenement.

 

Bij de muntmatjes, hangen de munten aan elkaar vast. Ze zijn gemakkelijk af te breken en je kan ze zelfs doormidden breken om ook het gebruik van halve consumptiemunten mogelijk te maken. Bij de munten heb je bovendien vele accessoires: van sorteerborden tot inname bakken, van telmachines tot complete wisselautomaten. Een alternatief voor consumptiemunten is het toevoegen van consumptiebonnetjes aan de polsbandjes, die ook kunnen bedrukt worden.

 

Consumptiemunten kunnen de omzet tot wel 8% verhogen! Veel munten worden namelijk nooit ingeleverd. Een bijkomend voordeel is de btw-afdracht: deze wordt pas verrekend op het moment dat de munt wordt ingeleverd, niet op het moment dat deze wordt verkocht.

Bron: euro-events.nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kinepolis Brussel
HoHo Hoor je wat ik zeg?
Kinepolis Brussel|26 November 2020

Op zoek naar het ideale relatiegeschenk voor jouw medewerkers of klanten? Dan moet je eens heel goed luisteren.


Vond jij 2020 ook zo'n hoho-hopeloos jaar? Dat kan niet anders. Alleen al daarom verdient iedereen, van je medewerkers tot je klanten, een geweldig eindejaarsgeschenk. Wil je weten wat het is? Dan moet je eens heel goed luisteren. Elke week spreekt onze Kerstman - mét ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures