Polsbandjes

Op zoek naar 'polsbandjes'? In onze database vind je alle leveranciers die polsbandjes aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'polsbandjes'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Polsbandjes

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Euro Events

Euro Events

Schrijf review Echt

U wilt toch ook meer marge en een goede leeftijds- en toegangscontrole tijdens uw evenement? Euro Events is uw partner in evenementen! Kom ons bezoeken tijdens Festivak voor meer informatie.

Checkpoint A

Checkpoint A

Schrijf review Denderleeuw

Abusol helpt event managers door event registratie oplossingen aan te bieden waarmee ze genodigden professioneel kunnen begeleiden bij het registratieproces en het onthaal en registratie op een event.

No Photo Available

Orakel bvba

Schrijf review Retie

Orakel is op internationaal vlak de 'one stop shop' bij uitstek waar u terecht kan voor identificatie- en controledrukwerk, alternatieve betaalmiddelen en andere, doorgaans eenmalige, gepersonaliseerde accessoires voor evenementen.

No Photo Available

HumanLabel

Schrijf review Mol

Bij HumanLabel draait alles om het labellen van mensen en het indelen in groepen. Wie zijn bezoekers, wie is VIP of artiest? Ons hele gamma staat in functie van deze behoeften.

Maxevent

Maxevent

Schrijf review Mol

We zijn online leverancier van promotiemateriaal en event-benodigdheden. Door ons zo sterk op het online gebeuren te focussen, geniet u tal van voordelen. In ons aanbod onder andere: promowear, drukwerk, polsbandjes, jetons, lanyards, ...

Dutchband bv

Dutchband bv

Schrijf review Amsterdam

Dutchband, de grootste leverancier van identificatiepolsbandjes en consumptiemunten in Nederland. Wij hebben miljoenen polsbandjes op voorraad en zijn de specialist in Europa in het bedrukken van consumptiemunten.

Playpass

Playpass

Schrijf review Antwerpen

PlayPass is an innovative software company that uses RFID and NFC technology to transform the humble wristband into a smart device.

No Photo Available

ITPrint

Schrijf review Halen

ITPrint is een online drukwerk winkel voor bedrijven, verenigingen, zelfstandigen, openbare instellingen en particulieren en dit met een zeer uitgebreid gamma aan kwalitatief drukwerk en aanverwanten en dit aan de scherpste prijzen.

No Photo Available

VO-Print.eu

Schrijf review Kapellen

Wij leveren polsbandjes en lanyards voor u event. U organiseert een evenement, festival, beurs …. maar u wilt geen ongewenste gasten. Dan bent u op de perfecte plek.

No Photo Available

FestiPrint

Schrijf review Zandvliet

Het evenementenbureau E-Ventz is opgericht in 2011, toen bleek dat er in de eigen streek nood as aan voldoende ondersteuning voor beginnende en ervaren organisatoren, op vlak van drukwerk, know-how en infrastructuur.

No Photo Available

Mosae Secure & Facilities

Schrijf review Maastricht

Mosae Secure & Facilities. De specialist op gebied van evenementenbeveiliging, waarbij kwaliteit voorop staat. Evenementen en feesten moeten vlekkeloos en veilig verlopen.

No Photo Available

Partystuff / Marant bvba

Schrijf review Mol

Importeur & groothandel in partygadgets, zoals breekstaafjes, glowartikelen, dance wire, alcohol testers, blinkertjes, flash sticks, en zo veel meer.

No Photo Available

V-Projects

Schrijf review Overijse

Goodiebags en leuke geschenkjes voor je event. Alle mogelijke producten met je logo voor bedrijfsfeesten, tot productvoorstelingen.

No Photo Available

Emos

Schrijf review Mol

Emos is gespecialiseerd in de verschillende aspecten die verbonden zijn met de organisatie van evenementen in het algemeen en buitenlucht evenementen in het bijzonder.

No Photo Available

VanDerEng Label Solutions

Schrijf review Heemskerk

Consumptiemunten, polsbandjes en lanyards. Die bestel je bij VanDerEng direct bij de fabriek.

No Photo Available

Keiretsu Belgium

Schrijf review Antwerpen

Er is geen 2de kans voor een 1ste indruk, daarom is de keuze van uw werk/promotioneel textiel en/of uw relatiegeschenk/gadget van zeer groot belang. Image Wear is de perfecte partner als totaal leverancier voor promotiemateriaal en evenementartikels.

Polsbandjes

Op zoek naar 'polsbandjes' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.be vind je niet minder dan 16 leveranciers om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Polsbandjes: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor polsbandjes in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor zaken als polsbandjes, polsbandje, polsband, polsbandjes bedrukken, polsbanden, textiel polsbandjes, polsbanden bedrukken, bedrukte polsbandjes, pvc polsbandjes, textiel polsbanden, identificatie polsbandjes, festival polsband, tyvek polsbandjes, polsbanden tyvek, kunststof polsbanden, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een bedrijf toe aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar polsbandjes. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: polsbandje, polsband, polsbandjes bedrukken, polsbanden, textiel polsbandjes, polsbanden bedrukken, bedrukte polsbandjes, pvc polsbandjes, textiel polsbanden, identificatie polsbandjes, festival polsband, tyvek polsbandjes, polsbanden tyvek, kunststof polsbanden, ...

Artikels

Snelle controles met polsbandjes en comsumptiemunten op maat

Snelle controles met polsbandjes en comsumptiemunten op maat

Bij het organiseren van een evenement komt heel wat kijken. Een punt waar niet te licht over mag worden gegaan is het controleren van de toegelaten gasten.

Tot twee jaar cel gevraagd voor fraude met polsbandjes Tomorrowland

Tot twee jaar cel gevraagd voor fraude met polsbandjes Tomorrowland

Voor de correctionele rechtbank zijn 3 personen verschenen die worden beschuldigd van informaticafraude in het kader van de illegale doorverkoop van toegangspolsbandjes.

Nu kan ook je lichttechnicus het publiek oplichten - CrowdLED via DMX sturing

Nu kan ook je lichttechnicus het publiek oplichten - CrowdLED via DMX sturing

Je publiek deel laten uitmaken van je lichtshow kan met de interactieve LED-armbanden van CrowdLED al langer. Met de nieuwste versie van de polsbandjes kan dat ook volledig geïntegreerd met de lichtshow.

Polsbandjes, jetons, lanyards, ... voor elk event

Polsbandjes, jetons, lanyards, ... voor elk event

Opvallen met je evenement en een goede indruk achter laten bij de bezoekers zit vaak in kleine details. Wat dacht je van gepersonaliseerde polsbandjes, consumptiemunten, garderobenummers of lanyards?

Start-up: PhotoTap

Start-up: PhotoTap

Hoe verspreid je snel en efficiënt je eventfoto’s via de social media van je deelnemers? Het antwoord is eenvoudig: met PhotoTap. Deze tool linkt de fotoreportage van je evenement aan de social media accounts van je gasten.

Slimme uitvinding zorgt voor social distancing op evenementen

Slimme uitvinding zorgt voor social distancing op evenementen

De nieuwe realiteit? Dat is onder andere social distancing. Die 1,5 meter afstand klinkt mooi in theorie, maar hoe ga je daar als organisator in de praktijk mee om en zorg je dat de maatregelen ook echt gerespecteerd worden?

Nieuwe tickettrend: hoogtechnologische slimme bandjes

Nieuwe tickettrend: hoogtechnologische slimme bandjes

Na het dancefestival zelf zijn nu ook de polsbandjes van Tomorrowland wereldnieuws. In zijn blog 'Apparently this matters' op de CNN-website werpt Jarrett Bellini elke week zijn licht over trending topics op sociale media.

Chips in festivalbandjes onder vuur: 'Als koeien gechipt. Wat met privacy?'

Chips in festivalbandjes onder vuur: 'Als koeien gechipt. Wat met privacy?'

Bart Nijman van de Nederlandse weblog GeenStijl schrijft aan de organisatie van Rock Werchter een open brief over het gebruik van RFID-chips in polsbandjes op festivals zoals Rock Werchter.

Licht je publiek nu nog beter op

Licht je publiek nu nog beter op

De polsbandjes van CrowdLED zijn een innovatieve manier om je publiek op te lichten. Letterlijk dan. CrowdLEDs zijn lichtgevende polsbandjes die eenvoudig op afstand bestuurd worden. Door het succes van de eerste versie komt de startup nu met de nieuwste generatie van deze bandjes.

Zijn wearables 'The Next Big Thing' op evenementen?

Zijn wearables 'The Next Big Thing' op evenementen?

Experimenteren met nieuwe technologieën. Daar worden we als eventprofessionals helemaal warm van! Het is niet altijd simpel, maar technologie heeft een enorme positieve impact op de ervaringen van je bezoekers.

Filters

Trefwoorden

Reviews

Advertenties