Licht je publiek nu nog beter opLicht je publiek nu nog beter op

De polsbandjes van CrowdLED zijn een innovatieve manier om je publiek op te lichten. Letterlijk dan. CrowdLEDs zijn lichtgevende polsbandjes die eenvoudig op afstand bestuurd worden. Door het succes van de eerste versie komt de startup nu met de nieuwste generatie van deze bandjes. Deze heeft nóg meer mogelijkheden en zorgt voor nog betere publieks-ervaring.

 

Op grote evenementen zoals Eurovisiesongfestival en Coldplay waren soortgelijk bandjes al te zien. Met één druk op de knop verander je het publiek in een grote lichtsensatie. Tot nu was een effect zoals dit alleen betaalbaar voor stadionconcerten of evenementen met duizenden bezoekers. Maar door CrowdLED zijn deze nu ook inzetbaar voor B2B events, bedrijfsfeesten of zelfs een huwelijk. De bandjes zijn ook in kleine oplage betaalbaar én je kan ze personaliseren met je eigen logo of boodschap.

 

Het werkt als volgt: De bandjes worden bij de ingang aan alle gasten uitgedeeld. Zodra het evenement zijn hoogtepunt bereikt druk je op de knop en zal het hele publiek onderdeel worden van de lichtshow. Gasten voelen zich meer betrokken en de filmpjes die gasten maken van het effect verschijnen overal op social media.

 

De nieuwste generatie polsbandjes van CrowdLED beschikt over multi-color LED's waarmee ze 13 standen in 6 kleuren kunnen aannemen. Je hebt geen speciale apparatuur of personeel meer nodig om de bandjes op afstand te besturen. De bandjes hebben ook een nieuw, strakker design en je gasten mogen ze meenemen als aandenken.


Je kan de bandjes ook gebruiken om de gasten op je congres of diner in te delen in groepen. Zo laat je bijvoorbeeld elk bandje oplichten in de kleur van de tafel waar de gast mag plaatsnemen. De gasten zullen zich hierdoor een onderscheidend en innovatief evenement herinneren. De reacties van de deelnemers tot nu toe zijn fenomenaal.


www.crowdled.nl

advertorial24-07-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

TIP! - Event zelf organiseren of uitbesteden?TIP! - Event zelf organiseren of uitbesteden?
Optimaliseer beleving en veiligheid met evenementenhekwerkOptimaliseer beleving en veiligheid met evenementenhekwerk
De grootste MICE vakbeurs komt opnieuw naar BrusselDe grootste MICE vakbeurs komt opnieuw naar Brussel
Advertenties

In de kijker

Eindelijk software op maat van eventorganisatoren

Eindelijk software op maat van eventorganisatoren

Visionairs denken vooruit met software op maat van hun event.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-02Food & Beverage Assistent
  Kortrijk Xpo Meeting Center
  West-Vlaanderen
 2. 07-02Event medewerker/ activiteiten(bege)leider (m/v)
  Perfect+ Event Productions
  West-Vlaanderen
 3. 07-02Radarwerk zoekt planner
  Radarwerk
  Antwerpen