Polsbandjes, jetons, lanyards, ... voor elk event

Polsbandjes, jetons, lanyards, ... voor elk event

Opvallen met je evenement en een goede indruk achter laten bij de bezoekers zit vaak in kleine details. Wat dacht je van gepersonaliseerde polsbandjes, consumptiemunten, garderobenummers of lanyards?

 

Euro Events levert je al deze producten aan een scherpe prijs. Het bedrijf produceert zelfstandig en beschikt over een eigen drukkerij, uitgerust met moderne drukapparatuur

 

Polsbandjes zijn in diverse soorten verkrijgbaar en zeer geschikt voor gebruik als toegangscontrole en groep- of leeftijdonderscheid. "Wij hebben diverse soorten polsbandjes. Welke voor u geschikt is, is afhankelijk van diverse factoren."

 

Consumptiemunten werken omzetverhogend en geven een veilig en efficiënt beheer van de kas. Consumptiemunten zijn verkrijgbaar in diverse soorten, geschikt voor ieder budget en evenement en al leverbaar in 1 à 2 werkdagen. Nieuw zijn de breekmunten, uitermate geschikt voor eenmalig gebruik.

 

Garderobenummers zijn door de duidelijk leesbare nummering erg handig bij het efficiënt verwerken van de vele jassen bij de entree. Een eigen logo of tekst behoort tevens tot de mogelijkheden.

 

Lanyards of keycords worden gebruikt om bijvoorbeeld sleutels, badges of mobiele telefoons makkelijk te dragen. Lanyards zijn bestemd voor dagelijks en praktisch gebruik en daardoor zeer geschikt voor het uitdragen van een merk of bedrijfsnaam.

www.euro-events.nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures