Pure luxe in nieuwe Alure tent

Pure luxe in nieuwe Alure tent

Aanbieder van tijdelijke accommodaties voor evenementen Neptunus maakte zijn nieuwe tijdelijke accommodatie Alure wereldkundig op het prestigieuze Van Lanschot Masters golftoernooi in Biddinghuizen, Nederland.

 

Neptunus heeft deze nieuwe tijdelijke hal ontwikkeld voor evenementen met een luxe karakter. Evenementenorganisaties hebben met komst van de nieuwe accommodatie niet meer alleen de keuze uit een tent of een semi-permanent gebouw, maar ook uit een strak vormgegeven en hoogwaardig afgewerkte tijdelijke accommodatie.

 

Tijdelijke accommodaties steeds meer luxe

Volgens vestigingsmanager Dominic Scholart zet Neptunus met de Alure een duidelijke trend. 'In de evenementenmarkt neemt de vraag naar luxe tijdelijke accommodaties al jaren toe. Bedrijven besteden jaarlijks fors meer aan (zakelijke) evenementen'. In de afgelopen jaren heeft Neptunus miljoenen euro's geïnvesteerd in de ontwikkeling van luxe accommodaties voor evenementen en semi-permanente onderkomens.

 

Dominic Scholart vervolgt: 'De standaard aluminium hallen zijn te leveren door iedere aanbieder van tijdelijke accommodaties. Gebruikers van de Alure kunnen zich duidelijk onderscheiden van de rest, de tijdelijke hal is strak vormgegeven en heeft niet meer de uitstraling van een tent.' 

 

De uitstraling van een groot aantal (inter)nationale evenementen zal met de komst van de Alure van Neptunus binnen een aantal jaar behoorlijk veranderen, verwacht vestigingsmanager Dominic Scholart. Al jarenlang worden evenementen wereldwijd ondergebracht in Alu-hallen, een tijdelijke hal met een constructie van aluminium en zeil. De Alure daarentegen heeft een hoogwaardige afwerking met kunststof zijwanden en een superieure kwaliteit zeil.

www.neptunus.eu

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures