Aluhal

Op zoek naar 'aluhal'? In onze database vind je alle leveranciers die aluhal aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'aluhal'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Aluhal

Zoek je naar 'aluhal' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je niet minder dan 10 leveranciers om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Aluhal: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor aluhal in een handig overzicht geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor services als aluhal, alu hallen, aluminium hal, alu hal, alu-constructietent, aluminium hallen, alu-hal, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Bedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een firma toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar aluhal. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: alu hallen, aluminium hal, alu hal, alu-constructietent, aluminium hallen, alu-hal, ...

Artikels

De Boer op de wei

De Boer op de wei

Het festivalseizoen is aangebroken. De Boer bouwt deze zomer tal van structuren en tenten op de weiden. VIP dorpen, restaurants, ontvangstruimtes, ...

Met JNRconTent feestend overwinteren

Met JNRconTent feestend overwinteren

Tentenverhuurder JNRconTent, gekend van de Green Mamba-tenten op de zomerfestivals, slaat ook in hartje winter zijn tenten op. Ben je op zoek naar een gezellige tent voor je oudejaarsfeest of zoek je een overkapping voor een ijspiste?

Pure luxe in nieuwe Alure tent

Pure luxe in nieuwe Alure tent

Neptunus maakte zijn nieuwe tijdelijke luxe accommodatie Alure wereldkundig.

Q-music restaurant in dubbeldekker van De Boer

Q-music restaurant in dubbeldekker van De Boer

Radiopresentatoren Sven Ornelis en Kürt Rogiers baten deze week als stunt het tijdelijke Q-restaurant uit in Gent (B). Het restaurant werd ondergebracht in een tijdelijke accommodatie van De Boer.

Neptunus presenteert nieuw tenttype voor evenementenmarkt

Neptunus presenteert nieuw tenttype voor evenementenmarkt

Neptunus introduceert in de eerste helft van dit jaar de Alure Globe, een nieuw tenttype voor de evenementenmarkt.

Black Mexico van De Kruijf Tenten gaat 2e seizoen in

Black Mexico van De Kruijf Tenten gaat 2e seizoen in

Half 2012 introduceerde De Kruijf Tenten een nieuwe tent, de Black Mexico. Een unieke zwarte tent met uitstekende vleugels, die nu haar 2de seizoen ingaat.

De Boer en Circuit Zolder tekenen samenwerkingsakkoord

De Boer en Circuit Zolder tekenen samenwerkingsakkoord

De legendarische '24 Hours of Zolder' vindt naar jaarlijkse gewoonte ook deze zomer weer plaats op... Circuit Zolder. Op 20 en 21 augustus zullen zo'n 60 racewagens het tegen elkaar opnemen, in een wat nu al beloofd spannende wedstrijd te worden.

Nieuwe evenementenhal in Planckendael

Nieuwe evenementenhal in Planckendael

Planckendael is niet alleen de verblijfplaats van koala's, zebra's, bonobo's, neushoorns en giraffen, maar sinds kort ook de gedroomde locatie voor een feest.

Kruijf tenten neemt Domes Europe over

Kruijf tenten neemt Domes Europe over

De Kruijf tenten heeft per 1 januari Domes Europe, gespecialiseerd in koepelvormige tenten, overgenomen.

De Boer bouwt VIP-dorp Best of Belgium

De Boer bouwt VIP-dorp Best of Belgium

De Boer bouwde, in opdracht van Golazo, de voorbije vijf dagen aan de VIP-accommodaties op het BNP Paribas Fortis Best of Belgium.

Filters

Trefwoorden

Reviews

Advertenties