Met JNRconTent feestend overwinteren

Met JNRconTent feestend overwinteren

Tentenverhuurder JNRconTent, gekend van de Green Mamba-tenten op de zomerfestivals, slaat ook in hartje winter zijn tenten op. Ben je op zoek naar een gezellige tent voor je oudejaarsfeest of  zoek je een overkapping voor een ijspiste? JNRconTent biedt ook in de winter passende oplossingen.   

 

Zo leverde JNRconTent 800 m² tentstructuur voor het Duitse Novemberfest in Esbeek, waar meer dan duizend feestende gasten de boel op stelten zetten. En ook in december faciliteert de tentenverhuurder een resem bijzondere winterevenementen. Het aanbod flexibele alu hallen is hiervoor bijzonder geschikt. Deze alu hallen, gecombineerd met de bekende pagode tenten van 5m x 5m, bieden onderdak aan de standhouders van de Winterfair Diessen. Dit gezamenlijke  ondernemersinitiatief in en om de schitterende boerderij van de familie van de Zande aan de Beerseweg, is gekend in de omgeving voor zijn aanbod aan hoogwaardige producten. Tijdens de eerste editie in 2011, ontving de Winterfair als meer dan 3000 bezoekers.

              

In Oirschot overkapt de tentenverhuurder het Winterparadijs dat plaats vindt van 20 december tot 7 januari op het marktplein in het dorp. Naast een ijsbaan vind je er het horecagedeelte 'neffe de tore'. De totale oppervlakte van de overdekte plaats bedraagt maar liefst 1300 m². In Hilvarenbeek plaatst de tentenleverancier een alu hal van 1000 m² voor de eerste editie van BIKS-Wonderland. Dit grootse feest rond de jaarwisseling bezet het Vrijthof in Hilvarenbeek, het mooiste plein van Nederland. Bezoekers komen er samen om een geweldig oud en nieuw te beleven, met geweldige bands, dj's, drinks en food.

 

De Beekse Bergen in Hilvarenbeek vormen dan weer op 12 en 13 januari het strijdtoneel voor het Nederlands Kampioenschap veldrijden voor de profs. JNRconTent plaatst er alle tenten, zowel die voor het brede publiek, als die voor de vips en de renners. Het belooft dus een drukke jaarwisseling te worden voor JNRconTent. "Wij zijn heel tevreden met deze projecten", laat zaakvoerder Jan Van Geel weten.  

www.jnrcontent.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Nieuwe eventlocatie in Oostende

Nieuwe eventlocatie in Oostende

Waarom Koninklijke Jaarbeurs werd verkozen tot Beste Congreslocatie van 2022

Waarom Koninklijke Jaarbeurs werd verkozen tot Beste Congreslocatie van 2022

In 10 stappen naar het perfecte event

In 10 stappen naar het perfecte event

Advertenties