De Boer bouwt VIP-dorp Best of Belgium

De Boer bouwt VIP-dorp Best of Belgium

De Boer bouwde, in opdracht van Golazo (bureau gespecialiseerd in het realiseren van toegevoegde waarde voor sport, media en entertainment), de voorbije vijf dagen aan de VIP-accommodaties op het BNP Paribas Fortis Best of Belgium.

 

Voor het unieke tennis gebeuren in het Koning Boudewijnstadion in Brussel werd een heus VIP-dorp opgetrokken, bestaande uit verschillende elementen. Zo worden alle sponsors en genodigden onthaald in een combinatie van De Boer Alu-hallen die uitgeven op een prachtig centraal terras. De loges zijn structuren van resp. 2 x 900 m², 1 x 750 m² en 1 x 600 m². Tussen deze structuren werd een Bankirai-terrasvloer van in totaal zowat 1000 m² aangelegd. De strakke witte velum en zijwandstoffering die werden gebruikt voor de aankleding, maken het geheel helemaal af.

 

Een Pyramide van 3 x 3 meter zorgt voor een stijlvolle toegang tot het VIP-dorp; twee walkways werden hier aangebouwd als vestiaire.

 

Kim Clijsters en Serena Williams, die de geblesseerde Justin Henin vervangt, spelen tijdens Best of Belgium voor een verwacht recordaantal van 35.000 toeschouwers een tennismatch onder leiding van scheidsrechter van Martina Navratilova. Daarvoor werd in het midden van de grasmat in het stadion speciaal een tenniscourt aangelegd.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Bene-events
Coronaproof Teambuilding
Bene-events|
25 February 2021

Hier even wat leuk nieuws als je op zoek bent naar wat ontspanning in dit nare Corona-tijdperk. Bij Escape 2300 kan je op een zeer originele manier Turnhout ontdekken. Je hebt de keuze uit 2 leuke Escape wandelingen, zodat de stap om nog eens af te spreken met vrienden, vriendinnen, collega's of familie sneller kan gezet worden.


Je kan een keuze maken ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Een all-in one partner voor je online-event-boxen? Grunewald.box!

Een all-in one partner voor je online-event-boxen? Grunewald.box!

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Kursaal Oostende blikt vooruit naar state-of-the art verbouwing

Kursaal Oostende blikt vooruit naar state-of-the art verbouwing

Advertenties