De Boer bouwt VIP-dorp Best of Belgium

De Boer bouwt VIP-dorp Best of Belgium

De Boer bouwde, in opdracht van Golazo (bureau gespecialiseerd in het realiseren van toegevoegde waarde voor sport, media en entertainment), de voorbije vijf dagen aan de VIP-accommodaties op het BNP Paribas Fortis Best of Belgium.

 

Voor het unieke tennis gebeuren in het Koning Boudewijnstadion in Brussel werd een heus VIP-dorp opgetrokken, bestaande uit verschillende elementen. Zo worden alle sponsors en genodigden onthaald in een combinatie van De Boer Alu-hallen die uitgeven op een prachtig centraal terras. De loges zijn structuren van resp. 2 x 900 m², 1 x 750 m² en 1 x 600 m². Tussen deze structuren werd een Bankirai-terrasvloer van in totaal zowat 1000 m² aangelegd. De strakke witte velum en zijwandstoffering die werden gebruikt voor de aankleding, maken het geheel helemaal af.

 

Een Pyramide van 3 x 3 meter zorgt voor een stijlvolle toegang tot het VIP-dorp; twee walkways werden hier aangebouwd als vestiaire.

 

Kim Clijsters en Serena Williams, die de geblesseerde Justin Henin vervangt, spelen tijdens Best of Belgium voor een verwacht recordaantal van 35.000 toeschouwers een tennismatch onder leiding van scheidsrechter van Martina Navratilova. Daarvoor werd in het midden van de grasmat in het stadion speciaal een tenniscourt aangelegd.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures