De Boer op de wei

De Boer op de wei

Het seizoen van de zomerfestivals is net op gang getrokken met een geslaagde editie van Werchter Classic. De Boer bouwde er, net als vorig jaar, tal van structuren. Ook op heel wat andere festivals zullen gewoontegetrouw de tenten van De Boer worden opgetrokken.

 

Alle food & drink-stands op Werchter Classic waren Alu Party-structuren van De Boer, de cafetaria's en de catering van de werknemers werden ondergebracht in aparte Alu Hallen. Ook voor de artiesten zelf deed een Alu Hal dienst als restaurant. Voor de genodigden werd een heuse Jumbo opgetrokken die dienst doet als ontvangstruimte.

 

Het VIP-dorp zelf bestaat uit verschillende Chalets van 8 op 8 meter. Voor het komende Werchter-festival bouwt De Boer er nog heel wat extra food & drink-stands bij, terwijl alle bestaande structuren nogmaals gecontroleerd worden om artiesten en genodigden in de meest ideale omstandigheden te kunnen ontvangen.

 

Ook voor De Boer is het festivalseizoen aangebroken. Andere festivals met De Boer-structuren zijn deze zomer: Pukkelpop, Blues Festival Peer, Festiv'Halle, Graspop, Rock Herk, Polé Polé, Onder De Draak (Gentse Feesten) en de Antilliaanse Feesten.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures