Q-music restaurant in dubbeldekker van De Boer

Q-music restaurant in dubbeldekker van De Boer

Radiopresentatoren Sven Ornelis en Kürt Rogiers baten deze week als stunt het tijdelijke Q-restaurant uit in Gent (B). Het restaurant werd ondergebracht in een tijdelijke accommodatie van De Boer.

 

De opbouw van de indrukwekkende dubbeldekker - afmetingen 14 op 20 meter - met daarbovenop nog eens een alu-hal van 12 op 20 meter, gebeurde ruim vooraf om de inrichters de tijd te geven de structuur de allure te geven van een echt restaurant.

 

Ornelis en Rogiers zitten niet gauw verlegen om een stunt en dus nemen ze ook bij deze actie het voortouw. Ornelis als chef-kok in de keuken en Rogiers als maître in de zaal. Elke dag staat een ander menu op de kaart. Het éénmalige initiatief van Q-Music eindigt nu vrijdag. Volgende week maan- en dinsdag gaat een team van De Boer weer aan de slag voor de afbouw.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kosmopolitan
We bring you the festival feeling at home!
Kosmopolitan|02 June 2020

Jammer & helaas …

Het festivalseizoen 2020 zal een mager beestje worden in nasleep van het Corona-virus.

We kunnen hiermee trachten te leren leven en te aanvaarden of ons niet laten doen, de moed bijeen schrapen en ons eigen festival thuis opzetten …

#FESTIVALATHOME  biedt jullie een kant-en-klare oplossing aan om een festival bij jullie thuis op te zetten op volgende data:


ZATERDAG 18 JULI 2020

ZONDAG 19 JULI 2020

ZATERDAG 25 JULI 2020

ZONDAG 26 JULI 2020


Dus, je leest het goed: jullie eigen festival bij jullie thuis is geen droom maar realiteit binnen een aanvaardbaar budget waarvoor wij 3 formules, DREAM/HEAVEN & PARADIS  hebben samengesteld en terug te vinden ...

Lees meer

Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures