Ontgrendel de volle eventplanning-kracht met eventplanner.PRO

Ontgrendel de volle eventplanning-kracht met eventplanner.PRO

In lijn met de keynote-aankondigingen van dit jaar zijn we verheugd te kunnen meedelen dat we opnieuw een grote stap hebben gezet in de richting van het leveren van nog betere event software!


Bij eventplanner.net streven we ernaar ons platform voortdurend te verbeteren om ervoor te zorgen dat eventplanners over de tools beschikken die ze nodig hebben om onvergetelijke evenementen te creëren. Onze nieuwste update maakt het beheren van je .PRO-abonnementen voor meerdere gebruikers binnen je account eenvoudiger dan ooit, zodat je de volledige kracht van onze software voor al jouw gebruikers kunt ontsluiten.


Dus, wat is er nieuw?Gestroomlijnd .PRO-abonnementsbeheer

Voor degenen die een upgrade naar onze premium .PRO-versie hebben uitgevoerd: je kunt nu moeiteloos abonnementen voor meerdere gebruikers binnen jouw account beheren. Deze functie is perfect voor teams die gezamenlijke toegang nodig hebben tot alle geavanceerde tools en functionaliteiten die onze software biedt.Ontgrendel de volledige kracht van eventplanner.net

Upgraden naar .PRO betekent dat je toegang krijgt tot een reeks krachtige tools die zijn ontworpen om de planning van evenementen efficiënter en impactvoller te maken. Van geavanceerd projectbeheer en gedetailleerde draaiboelen tot naadloze ticketing en bezoekersregistratie, onze premiumfuncties zijn gebouwd om je onbeperkt te ondersteunen bij elk aspect van de organisatie van je evenement.Nog steeds dol op de gratis versie?

We weten dat onze gratis versie al boordevol waardevolle tools zit waar duizenden organisatoren dagelijks op vertrouwen. Als je tevreden bent met de gratis versie, ben je meer dan welkom om deze te blijven gebruiken! We streven ernaar om robuuste, betrouwbare event software te bieden aan al onze gebruikers, ongeacht hun abonnementsniveau.Waarom upgraden naar .PRO?

Hoewel onze gratis versie dus al boordevol waardevolle tools zit waar duizenden organisatoren dagelijks op vertrouwen, heft het upgraden naar .PRO enkele beperkingen op en biedt het nog geavanceerdere functies, waaronder:


  • Onbeperkte toegang: geniet van onbeperkte evenementen, gebruikers, gasten en to-do-items zonder limieten.
  • Verbeterd projectbeheer: upload bijvoorbeeld bestanden rechtstreeks naar draaiboeklijnen en taken voor naadloos documentbeheer en samenwerking.
  • Prioritaire ondersteuning: Krijg snellere, prioritaire toegang tot ons ondersteuningsteam voor eventuele vragen of problemen die je tegenkomt.
  • Exclusieve functies: Krijg toegang tot extra tools en functies die zijn ontworpen om de organisatie van je evenement efficiënter en impactvoller te maken. Deze gaan zelfs verder dan onze software, zoals uitgebreide toegang tot onze database met eventlocaties en -leveranciers, toegang tot premium inhoud en kennis, onze conciërgeservice en meer.En er is meer op komst

Deze update is slechts één van de vele stappen die we nemen om onze evenementensoftware te verbeteren. We luisteren graag naar jouw feedback en verbeteren ons platform voortdurend om aan de veranderende behoeften te voldoen. Houd ons in de gaten voor meer spannende updates en functies die we releasen, zoals we aankondigen in de keynote van 2024!


Ontdek het volledige potentieel van eventplanner.net en zie hoe .PRO jouw evenementenplanningsproces kan transformeren. Bezoek onze PRO-lidmaatschapspagina voor meer details.

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten

Meer over dit onderwerp en tal van andere tips over het organiseren van evenementen vind je in het boek EVENTPLANNER.

Bestel nu

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Doorbraak voor ticketverkoop: Wat Ticketmaster's nieuwe toezegging betekent

Doorbraak voor ticketverkoop: Wat Ticketmaster's nieuwe toezegging betekent

Top 7 uitdagingen bij het organiseren van evenementen en hoe je ze overwint

Top 7 uitdagingen bij het organiseren van evenementen en hoe je ze overwint

Sectoronderzoek: vul de Event Confederation enquête in

Sectoronderzoek: vul de Event Confederation enquête in

Advertenties