Vijf fascinerende locaties

Vijf fascinerende locaties

Een evenement is zo veel meer dan een plek waar mensen samenkomen. Het is een veilige en comfortabele omgeving waar je gasten elkaar ontmoeten, ideeën delen en nieuwe dingen leren. Je locatie maakt een belangrijk deel van de beleving uit.

 

Event deskundige Kevin Van der Straeten zegt er dit over: "de eventlocatie bepaalt voor een groot deel de sfeer en de aantrekkelijkheid van je evenement. Je locatie kan dus een verschil maken tussen succes of falen."

 

Stel je dit even voor: als je voldoende netwerkruimte hebt, dan zal dit je gasten inspireren om met elkaar te praten. Als er voldoende natuurlijk licht is, voelen ze zich gelukkiger en energieker. En als er stilte- of relaxruimtes zijn, dan kunnen je gasten zich even terugtrekken met hun werk en voelen ze zich geruster en minder opgejaagd.


Ten slotte, wil je je gasten empoweren, dan ga je op zoek naar locaties die een onvergetelijke indruk nalaten en hen motiveert om het maximale uit jouw evenement te halen. Maar welk zijn deze ‘unieke’ locaties dan? We zetten er enkele op een rijtje voor je:

 


BluePoint Luik: een gepersonaliseerde aanpak voor evenementen

In Luik, België, ligt BluePoint, een perfecte oplossing voor meetings, externe trainingen, seminars en diners. Het centrum is gemakkelijk bereikbaar en zeer comfortabel. Het Business Center assisteert je persoonlijk bij het organiseren van grote evenementen.

 

Het heeft zeven modulaire ruimtes met daglicht met een totale ruimte van 1,000 m². Catering services zijn aanwezig, aangepast aan de verschillende event formats. Het meubilair is modern en ergonomisch, en je gasten hebben directe toegang tot het terras en de tuin. Wat is er beter dan een luchtje scheppen tijdens een lange dag?  


Het centrum is gemakkelijk bereikbaar met de wagen en met het openbaar vervoer. Rekening houdend met de huidige situatie is het goed om te weten dat BluePoint Luik uitgerust is met een studio zodat je je event kunt streamen. Het unieke aan deze plek ligt in de compactheid en modulaire ruimtes, tezamen met de verschillende diensten die worden aangeboden, inclusief de mogelijkheid tot online evenementen.

 


Business Solutions Center Parcs De Vossemeren: de mooiste natuur van Limburg

Center Parcs De Vossemeren ligt in het hartje van de groenste provincie van België. De locatie is ideaal voor evenementen en meetings. We spreken hier over een volledig uitgerust park, omgeven door prachtige natuur. Het is een ongelofelijke omgeving. Beeld je alvast de inspiratie en kracht in die je gasten gaan krijgen van deze plek.

 

Dit Center Parcs is meer dan 100 hectaren groot en heeft indoor en outdoor mogelijkheden,  zoals tours met mountain bikes en het langste touwenparcours in Europa.

 

Center Parcs De Vossemeren is perfect geschikt voor grote, corporate evenementen. De locatie heeft acht meeting rooms met toegang tot direct licht en zicht op het mooie park. Je gasten kunnen hun koffie drinken bij het meer. Wat kun je beter hebben dan een breed aanbod aan activiteiten en zowel indoor als outdoor plekken om van te genieten?

 


ReBoot: een unieke ‘meeting room’ voor kleine events

ReBoot is geen typische locatie. Hoe organiseer je een evenement op een boot die aan de kade ligt? Het is de perfecte plek voor kleine bedrijfsevenementen, workshops en teambuilding sessies. Je kunt genieten van de inspirerende locatie en het prachtige zicht op de Leuvense Vaart.

 

Nog meer, ReBoot biedt een fantastische catering service aan met lokale producten, begeleid door een groot aanbod van lokale biertjes. Na het harde werk, neem je je gasten mee naar de authentieke bar van de boot of kun je genieten van het wondermooie buitenterras. Een ervaring die je deelnemers niet snel gaan vergeten!

 

 

Het Nationaal Militair Museum: een plek voor evenementen van een ander kaliber

In Soest, Nederland, ligt het Nationaal Militair Museum, een speciale plek waar je meetings, presentaties, corporate feestjes of diners kunt organiseren. Hebben we al verteld dat dit te midden is van de museumcollectie?

 

Het museum biedt meer dan 20 indoor en outdoor locaties die de eventorganisator kan inzetten volgens het type evenement. Je kunt er kleine en grote evenementen hosten, je gasten kunnen een echte Fokker F-27 zien, dineren tussen de tanks en een drankje nuttigen onder de oorlogsvliegtuigen.

 

Het Nationaal Militair Museum heeft ook een grote outdoor ruimte met een zicht op Vliegbasis Soesterberg, een beschermd natuurgebied in het Utrechtse landschap. Als dat niet indrukwekkend is, wat dan wel?

 


NAUPAR: ga zeilen met je gasten

Met een ongeëvenaarde variatie aan traditionele zeilschepen, meer dan 200.000 gasten per jaar, 16 opstapplaatsen rond het IJsselmeer en de Wadden Zee, is NAUPAR de grootste partner voor het charteren van een schip.

 

Op de vloot van bijna 100 schepen, klippers, binnenschepen, schoeners, barkentijnen en nog meer unieke soorten schepen, geniet je van een relaxte zeiltrip in en rond Amsterdam. NAUPAR is specialist in unieke meeting locaties, marketing evenementen, nautische events zoals SAIL Amsterdam en weekend boottrips voor al meer dan 40 jaar. Op NAUPAR genieten je gasten van verse lucht en zijn hun e-mails heel snel vergeten!

 

Het is bijna onmogelijk om de lijst van unieke venues te zien zonder dat je er helemaal blij van wordt. Van klassieke, multi-opties locaties tot militaire musea, er is een grote variëteit aan opties waar je uit kunt kiezen. Wil je deze unieke event venues ontdekken, surf dan naar de website. Het zijn fantastische ruimtes en eventleveranciers die je ideeën transformeren tot een verrassende realiteit. Veel succes.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties