Nationaal Militair Museum

Nationaal Militair Museum

  • Verlengde Paltzerweg 1, 3768 MX Soest, Nederland

We heten u van harte welkom bij het Nationaal Militair Museum, de locatie voor evenementen van een ander kaliber. Een plek met allure, waar u uw vergadering, presentatie, (bedrijfs)feest of diner laat plaatsvinden met uitzicht over uitgestrekte natuur, temidden van een museumcollectie met voelbare historische betekenis voor Nederland.

 

Meer dan twintig locaties binnen en buiten het Nationaal Militair Museum kunnen geheel in de stijl van uw bijeenkomst worden ingericht. Of het nu gaat om een kleinschalige bijeenkomst, congres met een diner of een groot festival, we hebben altijd een passende locatie voor uw evenement. Zo vergadert u in een echte Fokker F-27 Troopship, dineert u tussen de tanks en borrelt u onder gevechtsvliegtuigen.

 

Naast een imposant museumgebouw beschikt het NMM tevens over een uitgestrekt buitenterrein, met uitzicht over vliegbasis Park Soesterberg, een beschermd natuurgebied van het Utrechts Landschap. Het leent zich uitstekend voor buiten- en sportieve activiteiten, maar ook grootschalige evenementen festivals en productpresentaties. Een terrein met oneindige mogelijkheden en faciliteiten, op slechts een steenworp afstand van de A28.

Reviews over Nationaal Militair Museum

Er zijn (nog) geen reviews over Nationaal Militair Museum. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Nationaal Militair Museum

Wifi
gratis 
Aantal personen
10 - 3000 
Bereikbaarheid
auto 
openbaar vervoer 
parking - gratis 
Omgeving
groen (bos, ...) 
vlakbij snelweg 
Catering locatie
eigen catering locatie 
Faciliteiten
airco 
geluidsinstallatie 
projectie 

Activiteiten Nationaal Militair Museum