Nederlandse trots: Industributie Diner 2019 bij het Nationaal Militair Museum

Nederlandse trots: Industributie Diner 2019 bij het Nationaal Militair Museum

Begin januari vond de 31e editie van het Industributie Diner plaats in het Nationaal Militair Museum, een onderscheidende evenementenlocatie te Soesterberg.

 

Te midden van de museumcollectie, variërend van krijgers uit de vroege vaderlandse geschiedenis tot een echte F-16, werd er door de bedrijfstop van de retailers en levensmiddelenfabrikanten in een informele setting geborreld en gedineerd.

 

Aan de avond was Neerlands Trots als toepasselijk thema gehangen, een goede match tussen de awardshow en de imposante collectie van het NMM. Zo werd er een ware Walk of Fame aangelegd tussen de museumstukken door, als wandelroute van de borrel naar het sitdown diner. De uitgebreide avondmaaltijd werd de meer dan 300 gasten geserveerd in de Dogfight, onder twee gevechtsvliegtuigen in achtervolging, en met uitzicht over Vliegbasis Park Soesterberg.

 

Onder het gepresenteerde menu stond de handtekening van Joris Bijdendijk, sterren-chef bij restaurant RIJKS te Amsterdam. Bijdendijk wordt gezien als dé chef van de Lage Landen en bereidde een menu vol kwaliteitsproducten van eigen bodem; van Maas Weide sukade tot gepofte biet, van rijstebrij tot vergeten groenten.Geheel in thema werden er wijnen van eigen bodem en wijnen geproduceerd door mensen van eigen bodem bij geserveerd.

 

 

Tijdens het diner werden onder begeleiding van de Steel Band de felbegeerde Industributie-trofeeën uitgereikt, zongen de Triolettes en was er een verrassende spreker: Peter van Uhm. Na de uitreiking van de Overall-trofee zette het feest zich voort tussen de bonte verzameling gevechtsvliegtuigen met muzikale intermezzo’s van nationale artiesten.

www.nmmzakelijk.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Waagnatie Expo & Events
Open Scheepvaartdagen in Waagnatie te Antwerpen
Waagnatie Expo & Events|
25 October 2021

Nadat zowel in 2020 als in 2021 de beurs Open Scheepvaartdagen Antwerpen geen doorgang kon vinden door de maatregelen tegen de coronapandemie, zal in maart 2022 wederom een nieuwe editie worden neergezet.

Met Waagnatie Expo en Events zelf, als nieuwe organisator van deze beurs, zullen komend jaar in Antwerpen exposanten en bezoekers elkaar weer gaan ontmoeten op 25, 26 en 27 ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Wat kan de eventsector leren van Silicon Valley?

Wat kan de eventsector leren van Silicon Valley?

6x waarom fysieke evenementen onvervangbaar zijn

6x waarom fysieke evenementen onvervangbaar zijn

'Inspire your Tribe' met To The Point Events

'Inspire your Tribe' met To The Point Events

Advertenties