Nederlandse trots: Industributie Diner 2019 bij het Nationaal Militair Museum

Nederlandse trots: Industributie Diner 2019 bij het Nationaal Militair Museum

Begin januari vond de 31e editie van het Industributie Diner plaats in het Nationaal Militair Museum, een onderscheidende evenementenlocatie te Soesterberg.

 

Te midden van de museumcollectie, variërend van krijgers uit de vroege vaderlandse geschiedenis tot een echte F-16, werd er door de bedrijfstop van de retailers en levensmiddelenfabrikanten in een informele setting geborreld en gedineerd.

 

Aan de avond was Neerlands Trots als toepasselijk thema gehangen, een goede match tussen de awardshow en de imposante collectie van het NMM. Zo werd er een ware Walk of Fame aangelegd tussen de museumstukken door, als wandelroute van de borrel naar het sitdown diner. De uitgebreide avondmaaltijd werd de meer dan 300 gasten geserveerd in de Dogfight, onder twee gevechtsvliegtuigen in achtervolging, en met uitzicht over Vliegbasis Park Soesterberg.

 

Onder het gepresenteerde menu stond de handtekening van Joris Bijdendijk, sterren-chef bij restaurant RIJKS te Amsterdam. Bijdendijk wordt gezien als dé chef van de Lage Landen en bereidde een menu vol kwaliteitsproducten van eigen bodem; van Maas Weide sukade tot gepofte biet, van rijstebrij tot vergeten groenten.Geheel in thema werden er wijnen van eigen bodem en wijnen geproduceerd door mensen van eigen bodem bij geserveerd.

 

 

Tijdens het diner werden onder begeleiding van de Steel Band de felbegeerde Industributie-trofeeën uitgereikt, zongen de Triolettes en was er een verrassende spreker: Peter van Uhm. Na de uitreiking van de Overall-trofee zette het feest zich voort tussen de bonte verzameling gevechtsvliegtuigen met muzikale intermezzo’s van nationale artiesten.

www.nmmzakelijk.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

reBoot Kombuis
We hebben u gemist!
reBoot Kombuis|
04 May 2021

Op 8 mei stoffen we onze kookpotten af en mogen we u eindelijk weer ontvangen op ons scheepsdek voor een spannend Noordzeemenu. Een bijzondere beleving op vrijdag/zaterdagavond met je partner of vrienden, maar ook als schitterende afsluiter van een zakelijke vergadering op ons schip.


Uiteraard is uw gezondheid onze prioriteit, waarbij de huidige COVID voorschriften voor ons slechts een minimum ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

JADA events laat je culinair genieten van Gent tot Antwerpen

JADA events laat je culinair genieten van Gent tot Antwerpen

Breda schrapt testevenement met 10.000 bezoekers na petitie met meer dan 360.000 handtekeningen

Breda schrapt testevenement met 10.000 bezoekers na petitie met meer dan 360.000 handtekeningen

Tijdens het komende EK een leuke actie?

Tijdens het komende EK een leuke actie?

Advertenties