Jouw evenement tussen tanks en vliegtuigen bij Nationaal Militair Museum

Jouw evenement tussen tanks en vliegtuigen bij Nationaal Militair Museum

Sinds de opening eind 2014 heeft het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soesterberg al meer dan een miljoen bezoekers ontvangen en zijn er evenementen gefaciliteerd voor organisaties uit het eigen netwerk. Daar komt nu verandering in, want vanaf heden is het NMM door iedereen te boeken voor presentaties, diners, vergaderingen en (bedrijfs)feesten; voor evenementen van een ander kaliber. En dat onder de naam NMM Zakelijk.

 

Het NMM heeft meer dan 20 verschillende binnenlocaties beschikbaar voor groepen van 10 tot 5.000 gasten. "Iedere locatie beschikt over een unieke ambiance, doordat deze is voorzien van indrukwekkende militaire voer- en werktuigen uit de Nederlandse geschiedenis", vertelt José Ooms, Sales Manager van het NMM. "Zo is er de Dogfight, geschikt voor zo'n 650 personen, waar kan worden gedineerd onder een gevecht tussen twee echte vliegtuigen. Of wat te denken van een break-out sessie in het ruim van een oude Fokker F-27 Trooper?"

 

 

Outdoor evenemententerrein

Naast een imposant museumgebouw beschikt het NMM tevens over een uitgestrekt buitenterrein, met uitzicht over natuurgebied Vliegbasis Park Soesterberg. Het leent zich uitstekend voor (sportieve) buitenactiviteiten, maar ook grootschalige evenementen als festivals en productpresentaties. Ook beschikt het NMM over een openluchttheater waar demo's, concerten en voorstellingen voor 3.000 gasten kunnen worden gegeven.

 

 

Culinair en inspirerend

"Wij bieden een totaalbelevenis, waarvan de collectie, het gebouw, de omgeving en onderscheidende catering de belangrijkste facetten zijn." Voorafgaand aan de lancering heeft de culinaire brigade met zorg een brochure samengesteld, die inspiratie biedt aan potentiële boekers. Voor ieder moment van de dag zijn diverse arrangementen samengesteld, allemaal met een knipoog naar eten en drinken uit de militaire geschiedenis. Voorbeelden zijn het soldatenmenu 'Rats, Kuch & Bonen' en een 'All American Buffet'. "Graag blijven we benadrukken dat het slechts ter inspiratie is, wij behandelen iedere aanvraag individueel. Doordat wij alles zelf kunnen faciliteren, heeft de boeker slechts één contactpersoon voor het event. Hierdoor leveren we niet alleen maatwerk, maar ontnemen we ook praktisch alle zorg", aldus Ooms.

 

 

 

Het Nationaal Militair Museum is een toonaangevend museum op de voormalige vliegbasis Soesterberg. Het museumgebouw is groots en imposant met internationale allure. Te midden van een enorme historische collectie vertelt het museum het verhaal van de krijgsmacht in het verleden, het heden en in de toekomst. Het NMM ligt nabij de A28 en beschikt over een groot eigen parkeerterrein, waar gratis geparkeerd kan worden. Meer informatie is te vinden op:

www.nmmzakelijk.nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures