NIEUW: Posts in onze nieuwsbrief

NIEUW: Posts in onze nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief vind je voortaan elke week een selectie van de boeiendste 'posts' van onze community. Zo blijf je nog beter op de hoogte van wat er in de eventwereld beweegt.


Via 'posts' op hun bedrijfspagina houden eventbedrijven hun volgers rechtstreeks op de hoogte met updates en inspirerende cases. De 'posts' vind je al langer op onze homepage, maar door een redactionele selectie onderaan in onze nieuwsbrief te ontsluiten, zorgen we voor een nog ruimer bereik. Waar onze redactie met artikelen focust op nieuws en kennis, geven 'posts' het nieuws van bij de bedrijven in onze sector mee.Personaliseer je newsfeed

Wist je dat je de newsfeed met posts op onze homepage kunt personaliseren? Volg eventbedrijven en onze slimme algoritmes zorgen er dan voor dat je geen updates van je favoriete eventleveranciers of -locaties meer mist.Zelf eventbedrijf? Jouw 'posts' in onze nieuwsbrief

Ja, ook jouw 'posts' kunnen onze nieuwsbrief halen! Alles start natuurlijk met het publiceren van een post op je bedrijfspagina. We geven je een aantal tips zodat onze redactie opgemerkt te worden:


  • We kiezen voornamelijk berichten mét inhoud. Denk aan een inspirerende case, tips die je deelt, ... Zuiver commerciële berichten mag je zeker ook posten, maar zullen minder snel redactioneel geselecteerd worden.
  • Onze redactie is helemaal gek op mooie eventfotografie. Voeg dus bij voorkeur meerdere mooie high-res foto's toe aan je post. Zet daarop geen logo's en teksten.
  • Posts met veel likes en comments komen in de algoritmes sneller bovendrijven. Zorg dus voor meer 'volgers' op je bedrijfspagina.


Wil je je post nog meer visibiliteit geven? Dan kun je de post ook boosten.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Photoevents
greenkey drive through
Photoevents|
04 March 2021

Onze allereerste opdracht van het jaar na méér dan tien maanden inactiviteit. De medewerkers kregen een tijdslot toegewezen om met eigen wagen doorheen het event te rijden. Op het parcours hadden we een greenkey doek gespannen om de wagens met passagiers tegen te fotograferen. De fotomontage was amper twintig seconden later klaar en dient meteen ook als toegangsticket tot de ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Met deze argumenten krijg je (meer) budget voor jouw online events

Met deze argumenten krijg je (meer) budget voor jouw online events

Nationaal evenementenplan Nederland

Nationaal evenementenplan Nederland

Advertenties