NIEUW: Posts in onze nieuwsbrief

NIEUW: Posts in onze nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief vind je voortaan elke week een selectie van de boeiendste 'posts' van onze community. Zo blijf je nog beter op de hoogte van wat er in de eventwereld beweegt.


Via 'posts' op hun bedrijfspagina houden eventbedrijven hun volgers rechtstreeks op de hoogte met updates en inspirerende cases. De 'posts' vind je al langer op onze homepage, maar door een redactionele selectie onderaan in onze nieuwsbrief te ontsluiten, zorgen we voor een nog ruimer bereik. Waar onze redactie met artikelen focust op nieuws en kennis, geven 'posts' het nieuws van bij de bedrijven in onze sector mee.Personaliseer je newsfeed

Wist je dat je de newsfeed met posts op onze homepage kunt personaliseren? Volg eventbedrijven en onze slimme algoritmes zorgen er dan voor dat je geen updates van je favoriete eventleveranciers of -locaties meer mist.Zelf eventbedrijf? Jouw 'posts' in onze nieuwsbrief

Ja, ook jouw 'posts' kunnen onze nieuwsbrief halen! Alles start natuurlijk met het publiceren van een post op je bedrijfspagina. We geven je een aantal tips zodat onze redactie opgemerkt te worden:


  • We kiezen voornamelijk berichten mét inhoud. Denk aan een inspirerende case, tips die je deelt, ... Zuiver commerciële berichten mag je zeker ook posten, maar zullen minder snel redactioneel geselecteerd worden.
  • Onze redactie is helemaal gek op mooie eventfotografie. Voeg dus bij voorkeur meerdere mooie high-res foto's toe aan je post. Zet daarop geen logo's en teksten.
  • Posts met veel likes en comments komen in de algoritmes sneller bovendrijven. Zorg dus voor meer 'volgers' op je bedrijfspagina.


Wil je je post nog meer visibiliteit geven? Dan kun je de post ook boosten.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Alta Ripa II
ALTA RIPA IN STYLE - Exclusieve Lifestylebeurs
Alta Ripa II|
31 March 2023

21 - 22 - 23 APRIL 2023

 

DRIEDAAGSE LIFESTYLEBEURS IN HET HARTJE VAN DE KEMPEN

Kasteelhoeve Alta Ripa II in Oud-Turnhout is op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 april het sprookjesachtige decor voor de lifestylebeurs Alta Ripa in Style.

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Ijzersterk marketingplan nodig? Download onze mediakit

Ijzersterk marketingplan nodig? Download onze mediakit

Online training en certificatie eventplanner.net eventsoftware

Online training en certificatie eventplanner.net eventsoftware

In 10 stappen naar het perfecte event

In 10 stappen naar het perfecte event

Advertenties