Een nieuw tijdperk vraagt om nieuwe ideeën... After-dip Cocktails@work

Een nieuw tijdperk vraagt om nieuwe ideeën...  After-dip Cocktails@work

"Als creatieve eventpartner zitten we bij KonseptS nooit lang om inspiratie verlegen. En dus blijven we je ook nu op een vernieuwende manier verrassen en inspireren met nieuwe concepten, die we jou samen met onze partners aanbieden."


"Veiligheid was altijd al een van onze stokpaardjes, maar krijgt nu een nieuwe betekenis bij ieder event dat we organiseren. En ook aan originaliteit moeten onze concepten niet inboeten. The After-dip cocktails@work werkten we samen uit met Peter van Grunewald.bar", vertelt Sophie Naze.

 


The After-dip Cocktails@work

Geniet samen met al je collega's en beleef jullie eigen cocktailparty, gewoon aan je bureau! Uiteraard worden ook je telewerkende collega's betrokken. 


Social distancing? Neen, daar doet KonseptS niet aan mee, want het is net dat sociale aspect dat ze o zo hard missen. Aan physical distancing daarentegen, wél! Na zo enkele weken in isolatie kijkt Sophie en haar team vooral weer heel hard uit naar momenten om samen te genieten, niet? "We merken dat heel wat bedrijven dit jaar graag nog een welverdiende extra willen organiseren voor hun personeel of klanten."


Fenomenen zoals de skypero zijn spontaan ontstaan en zullen, zelfs als het virus verdwijnt, wellicht niet meer verdwijnen. "Exact op dat skypero-principe hebben wij wat verder doorgedacht. Nu de zomer op komst is kunnen we alleen maar dromen van een terrasje doen. En wij zorgen ervoor dat dat terrasje jullie kant uit komt. Dat doen we samen met Peter Grunewald, voor ons zonder twijfel de beste cocktailmaker van het land!"


Met een speciaal gemaakte bar en het respecteren van de physical distancing kan Peter zelfs je cocktails en/of mocktails serveren aan je bureau. Het enige wat jij moet doen is genieten. Dat kan trouwens ook als telewerker, want dan kun je je cocktailpakket in je buurt oppikken op een afgesproken tijdstip. De mocktails/smoothies zijn overigens ook ideaal voor een ontbijtmeeting. En wat dacht je ervan om de formule uit te breiden met bijvoorbeeld een live-streaming dj vanuit jullie vergaderzaal, Event Radio met echte live reporters, een yogasessie of een extra foodtruck op de parking?

 

Kortom heel wat mogelijkheden om veilig te aperitieven met respect voor alle voorschriften.

www.konsepts.be/blog/je-event-organiseren-na-corona/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Wie wordt beste eventbedrijf of -locatie van 2024?

Wie wordt beste eventbedrijf of -locatie van 2024?

De ultieme gids voor het vinden van eventlocaties voor eventplanners

De ultieme gids voor het vinden van eventlocaties voor eventplanners

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

Advertenties