#staysafe in winkels en bedrijven

#staysafe in winkels en bedrijven

Nu de economie terug gaat opstarten, is er veel nood aan duidelijke signalisatie. Als winkel of bedrijf vlot én gebruiksvriendelijk je veiligheidsregels, bewegwijzering en andere mededelingen communiceren aan je werknemers, klanten en bezoekers? Deze eventspecialist zet daarvoor al zijn expertise in. 


Lux Group plaatst informatieschermen: aan ingangen, op bezoekersparkingen, aan het onthaal en in gangen. Speciale UHD 4K schermen en zelfs volledige LED walls, deze schermen maken het voor je bezoekers heel duidelijk wat de veiligheidsmaatregelen rond social distancing zijn, de aangepaste openingsuren, wachttijden, looprichtingen en ook gewone nieuwsberichten en acties. De AV-specialist kan eigenlijk alles op de schermen zetten en dat volledig in de huisstijl van de zaak. De content is vanop afstand bestuurbaar. 


Glenn en Ioni van Lux Group: "onze schermen zijn in alle maten beschikbaar, voor dit soort communicatie gebruiken we vaak de 40 en 55 inch schermen. Onze LED walls die plaatsen we van 5 m² tot ... m². Samen zoeken we de juiste oplossing volgens de noden die er zijn. Onze schermen en walls kunnen veel ruimer ingezet worden dan enkel in winkels en bedrijven. Denk aan beursgebouwen, ziekenhuizen, rusthuizen, kinderopvang, zelfs feestzalen en foodtrucks."


Lux Group kijkt ook al voorzichtig naar de toekomst, als events en feesten weer mogelijk worden. Glenn en Ioni: "onze IT-afdeling heeft een systeem ontwikkeld waarmee we alle content van op afstand kunnen aanpassen. We zetten alles op een eigen netwerk met een dubbele back-up zodat de communicatie niet kan onderbroken worden. Al onze oplossingen bieden we trouwens aan in een verhuur of verkoop formule, met 24/7 service indien gewenst."


Meer info? Kijk snel op de website:

www.lux-group.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.be /.nl
Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector!
eventplanner.be /.nl|27 May 2020

Hoe kun jij helpen? Deel de campagnewebsite https://www.eventplanner.be/artistsforevents/ (BE) of https://www.eventplanner.nl/artistsforevents/ en tag de Belgische én Nederlandse artiesten die volgens jou absoluut nog mee moeten doen. #artistsforevents #samensterk


Meer background over de actie lees je hier:

https://www.eventplanner.be/nieuws/10016_bekende-artiesten-helpen-de-eventsector-met-artists-for-events.html

Placeholder image
Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures